Merhabalar, ben parkta kanatlı küçük bir şey buldum ama baya küçük anlayamadım ne olduğunu. Karınca gibi ama çok küçük olunca bilemedim.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim bilgi için. Bu şeyi nerden anladınız acaba bir dahakine bende anlayabileyim diye soruyorum. Bir karıncanın prens mi prenses mi diye.Bir cins prens. İşinize yaramaz, salabilirsiniz.
Abdomeni küçük ve sivri yapıda. Gözleri kafasına oranla çok büyük. Kafası gövedesine oranla çok küçük ve antenleri kırık değil düz duruyor. Genel itibariyle sinekleri anımsatıyorlar.Teşekkür ederim bilgi için. Bu şeyi nerden anladınız acaba bir dahakine bende anlayabileyim diye soruyorum. Bir karıncanın prens mi prenses mi diye.
Kafası küçük ve gasterı ince.Teşekkür ederim bilgi için. Bu şeyi nerden anladınız acaba bir dahakine bende anlayabileyim diye soruyorum. Bir karıncanın prens mi prenses mi diye.
Hocam gerçekten bravo. Bilgi için teşekkürler.Abdomeni küçük ve sivri yapıda. Gözleri kafasına oranla çok büyük. Kafası gövedesine oranla çok küçük ve antenleri kırık değil düz duruyor. Genel itibariyle sinekleri anımsatıyorlar.
Teşekkür ederim.Kafası küçük ve gasterı ince.