Beğenmedim Butonu/Tepkiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Selam ahali!

Forumun kalitesini arttıracağını düşündüğüm bir değişiklik yaptık. Forumda artık tepkilerin arasında "Beğenmedim" butonu mevcut. Bu buton diğer tepkilerden farklı olarak tepkime puanını -1 düşürüyor. Bu seçeneği yanlış bilgi verildiğinde, gereksiz tartışma çıkaran olduğunda veya forum kurallarına aykırı davranıldığında kullanabilirsiniz. Lütfen bu butonu kullanırken düşünün. Karşıdaki kişi yanlış bir bilgi veriyorsa açıklamasını yazın.

Lütfen her önünüze gelene "Beğenmedim" atarak tepkime puanını düşürmeye çalışmayın. Eğer bunu suistimal eden olursa direkt cezalandırmasını yapacağız.

Forumda yanlış bilgi verilmesinin önüne geçeceğini düşünüyorum. Bu sayede mesaj kasmak için bilmemesine rağmen mesaj atanlar fayda elde edemeyecek.

Tepkiler ve ekledikleri puanlar:
tepkimeler.PNG

(Wow tepkisi nötrden +1 yapıldı.)

Hayırlı olsun.:)

Son düzenleme:

waynhen

Pupa
Üye
Selam ahali!

Forumun kalitesini arttıracağını düşündüğüm bir değişiklik yaptık. Forumda artık tepkilerin arasında "Beğenmedim" butonu mevcut. Bu buton diğer tepkilerden farklı olarak tepkime puanını -1 düşürüyor. Bu seçeneği yanlış bilgi verildiğinde, gereksiz tartışma çıkaran olduğunda veya forum kurallarına aykırı davranıldığında kullanabilirsiniz.

Lütfen her önünüze gelene "Beğenmedim" atarak tepkime puanını düşürmeye çalışmayın. Eğer bunu suistimal eden olursa direkt cezalandırmasını yapacağız.

Forumda yanlış bilgi verilmesinin önüne geçeceğini düşünüyorum. Bu sayede mesaj kasmak için bilmemesine rağmen mesaj atanlar fayda elde edemeyecek.

Ekli dosyayı görüntüle 42530

Hocam güzel olmuş fakat örneğin kişinin bilgisi yüksek ama görsel eksiklikten vb. dolaylardan yanlış olursada ona -1 puan vermeyelim.
Veyahut doğru bilgiyi verelim kişiye.
Çünkü o zaman bı nevi kişinin öğrenme şevki kaçabilir veya yazmaktan çekinir olur insanlar.
Zaten sizinde bunu düşüneceğinizi biliyorum ama söylemek istedim.
Sevgilerle...

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet hocam güzel bir noktaya değindiniz. Konuya da bunu ekleyeyim hatta. Eğer beğenmedim butonunu kullanacaksanız lütfen doğru bilgiyi de yazın. Yoksa şöyle bir muhabbet olacak sürekli:
1724846828980.png

Tür sorgulama konularında da çok absürt tahminler olmadıkça beğenmedim butonunu kullanmamak lazım. Bunu her şeye kullanan görürsem cezalandırmasını yapacağız zaten. Forum kullanıcılarından da raporlamalarını rica ediyorum. Ama suistimal edilmeye devam edilirse -1 puanı nötr ile değiştirebilirim.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Selam ahali!

Forumun kalitesini arttıracağını düşündüğüm bir değişiklik yaptık. Forumda artık tepkilerin arasında "Beğenmedim" butonu mevcut. Bu buton diğer tepkilerden farklı olarak tepkime puanını -1 düşürüyor. Bu seçeneği yanlış bilgi verildiğinde, gereksiz tartışma çıkaran olduğunda veya forum kurallarına aykırı davranıldığında kullanabilirsiniz. Lütfen bu butonu kullanırken düşünün. Karşıdaki kişi yanlış bir bilgi veriyorsa açıklamasını yazın.

Ekli dosyayı görüntüle 42530

Eski bir konu dikkatimizi çekti ve mesela bir kişi Messor kraliçesine Lasius demiş. O zaman beğenmedim tepkisini kullanabilir miyiz?

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Eski bir konu dikkatimizi çekti ve mesela bir kişi Messor kraliçesine Lasius demiş. O zaman beğenmedim tepkisini kullanabilir miyiz?
Eski konulara atmayın bence zaten oradaki hata düzeltilmiştir. Ben mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağım. Hatasını söylememe rağmen kabul etmeyen kişilere kullanırım.

waynhen

Pupa
Üye
Eski konulara atmayın bence zaten oradaki hata düzeltilmiştir. Ben mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağım. Hatasını söylememe rağmen kabul etmeyen kişilere kullanırım.
Evet bencede size katılıyorum.
Hatasını düzeltmeyen kişilere basmaya özen gösterelim.
Sevgililerle seviliyosun kardeşimm.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Güncelleme: Beğenmedim butonu gerektiği gibi kullanılmadığından, -1 puan nötr olarak değiştirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...