Başlangıç

kiyoshi

Yumurta
Üye
Kertenkele yada semender beslemeyi düşünüyorum ama hangi tür almam gerektiğine karar veremedim ancak canlı yem olmayan bir tür olursa daha iyi olur şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kertenkele yada semender beslemeyi düşünüyorum ama hangi tür almam gerektiğine karar veremedim ancak canlı yem olmayan bir tür olursa daha iyi olur şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Türkiye’de tamamen canlı yem olmadan beslenebilinecek türler Uromastyx ve İguana var. Benim tavsiyem illaki canlı yem olmasın demiyorsanız Leopard gecko veya Crested gecko ile başlamanız.

kiyoshi

Yumurta
Üye
Türkiye’de tamamen canlı yem olmadan beslenebilinecek türler Uromastyx ve İguana var. Benim tavsiyem illaki canlı yem olmasın demiyorsanız Leopard gecko veya Crested gecko ile başlamanız.
İkiside çok büyüyor diye biliyorum. Daha küçük birşey yok mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Gök yeşil uygundur.
Hocam söylediğiniz canlı pet olarak beslenmiyor ülkemizde, arkadaş canlıyı bulmak isterse doğadan yakalamak zorunda kalıcak. Ayrıca söylediğiniz tür tamamen canlı yemsiz beslenebilecek bir tür de değil zaten.

Emirdemir43

Minör
Üye
Sizin uygun bir kertenkele öneriniz var mı?

kiyoshi

Yumurta
Üye
Sizin uygun bir kertenkele öneriniz var mı?
Açıkçası hayır.

Hocam peki Uromastyx'in cüce hastalığı olan halleri falan varmı pet&zootr'den sorsam o şekilde az büyüyen bir canlı bulabilir miyim?