Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yılan hobisine başlamak istiyorum 7-8k gibi bir bütçem var yılanın kendisi için, biraz daha esnetebilirim. En başta yavru almak mı daha mantıklı yoksa yetişkin mi, hangi yılan türünü önerirsiniz.
Yılan hobisine başlamak istiyorum 7-8k gibi bir bütçem var yılanın kendisi için, biraz daha esnetebilirim. En başta yavru almak mı daha mantıklı yoksa yetişkin mi, hangi yılan türünü önerirsiniz.
İyi günler dilerim . Türkiye'de yasal olarak sadece mısır yılanı mevcut ve Egzopet'den -reklam amaçlı değildir- alabilirsiniz . Morph'una göre fiyatı değişecektir kendi bütçenize uygun bir yılan bulabileceğinizi düşünüyorum . Dürüst olayım ben şahsen top pitonlarını çok seviyorum nedeni ise uysallığı ama ne yazık ki bazen dondurulmuş yem reddedebiliyorlar ve maalesef ki yasal değiller ama yine de yasallık sorun değil derseniz çeşitli facebook gruplarına bakabilirsiniz . Her ne kadar top pitonlarını sevsem de başlangıç olarak mısır yılanının en uygun yılan olduğunu düşünüyorum .