Sürüngen pazarından bulabilirsinizBaşlangıç Olarak Hangi Tarantula İle Başlayacağımı Bilmiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bide Önereceğiniz Tarantuluları Nereden Satın Alıcağımıda Belirtirseniz Sevinirim . Teşekkürler![]()
forum ve grupBaşlangıç Olarak Hangi Tarantula İle Başlayacağımı Bilmiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bide Önereceğiniz Tarantuluları Nereden Satın Alıcağımıda Belirtirseniz Sevinirim . Teşekkürler![]()
Sürüngen pazarından kesinlikle alışveriş yapmayın. Çok göz önünde ve dolandırıcı kaynıyor.Sürüngen pazarından bulabilirsiniz
evetİzmitte misin
Uzun zamandır aktif değil sürüngenpazarı yeni ilan gelmiyor.Sürüngen pazarından bulabilirsiniz
baktığımda öyleydiUzun zamandır aktif değil sürüngenpazarı yeni ilan gelmiyor.
Ben şuana kadar 2 tarantula, 3 tane rat faresi bide kolonili camponotus aldım bı sıkıntı olmadıSürüngen pazarından kesinlikle alışveriş yapmayın. Çok göz önünde ve dolandırıcı kaynıyor.
Sizin hatanız olmuş, ilanların büyük çoğunluğu piyasada hiç adı duyulmayan isimler ve çok fahiş fiyatlarda satılıyor. Tek tük düzgün satıcı var.Ben şuana kadar 2 tarantula, 3 tane rat faresi bide kolonili camponotus aldım bı sıkıntı olmadı
Aslında hobideki bazı türler de melez denebilir. Hobideki albo ve vagansların neredeyse tamamı aynı cins içindeki farklı türlerin çiftleştirilmesinden oluşan nesillerden.Melez tarantula satan var
Neresinden hocam
Şu anda hobi de ki %90 albopilosus aslında orjinal albopilosus olmadığı düşünülüyor. İddiaya göre (şimdiki ismiyle) Tliltocatl albopilosus, Nigaragua' dan farklı ülkelere yollanırken yollayan kişiler yanlışlıkla veya para amaçlı albopilosus'a çok benzeyen başka bir tür yolladılar. Bu albopilosus ve farklı türün çiftleşmesi sonucu melez bir tür ortaya çıktığı ve bunlarla soy devam ettiği düşünülüyor.Aslında hobideki bazı türler de melez denebilir. Hobideki albo ve vagansların neredeyse tamamı aynı cins içindeki farklı türlerin çiftleştirilmesinden oluşan nesillerden.
theraphosalar da da vardı galiba bu olay.Aslında hobideki bazı türler de melez denebilir. Hobideki albo ve vagansların neredeyse tamamı aynı cins içindeki farklı türlerin çiftleştirilmesinden oluşan nesillerden.
evet stirmiyle blondi bikaç sene oncesine kadar ayni tur sayiliyordutheraphosalar da da vardı galiba bu olay.
izmitteNeresinden hocam
Dm Den Atığım Mesaja BakarmısınızEgzotik hayvan satışı zaten genel olarak sıkıntılıdır. Surungen pazarından 8 tane tarantula aldım zamanında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Facebook gruplarında da dolandırıcılar var. Bu hobiyi yapıyorsanız satıcının iletişim şeklinden zaten olayı anlarsınız. Bu sadece o foruma özgü bir şey değil genel olarak her yerde var.. Zaten forum son dönemde ilanlara onay vermiyor. Güncel değil.
gündoğdudaizmitte