Başlangıç için Chromatopelma cyaneopubescens uygun mu?

taha26

Yumurta
Üye
İlk defa bir tarantula türü beslemek istiyorum ve araştırmalarıma göre en çok dikkatimi ve ilgimi çeken Chromatopelma cyaneopubescens. Renkleriyle beni mest etti. Sizce bu türü başlangıç için beslemek uygun mu? Eğer uygunsa nereden bulurum veya nereden temin edebilirim? En çok merak ettiğim konu bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

erdemis21

Larva
Üye
Hocam ilk öncelikle başlangıç için iyi bir tür ancak sadece bir istisna var oda bazenleri ani tepki verebiliyor ve hızlı bir tür diye biliyorum bunlara dikkat ederseniz sorun yok. Başlangıç için uygundur. İnstagramda satış yapan kişiler var ben oradan aldım ama sizin belirttiğiniz tür var mıdır onu bilmiyorum.

taha26

Yumurta
Üye
Hocam ilk öncelikle başlangıç için iyi bir tür ancak sadece bir istisna var oda bazenleri ani tepki verebiliyor ve hızlı bir tür diye biliyorum bunlara dikkat ederseniz sorun yok. Başlangıç için uygundur. İnstagramda satış yapan kişiler var ben oradan aldım ama sizin belirttiğiniz tür var mıdır onu bilmiyorum.
Dostum teşekkür ederim. Satın aldığınız Instagram hesabını bırakır mısın rica etsem. Birde bu dediğim tarantulanın zehiri hakkında bilgin varmı?

erdemis21

Larva
Üye
Hocam tehlikeli bir zehiri yoktur zaten çoğu tarantula zehiri ölümcül vb. değildir ancak alerjiniz varsa dikkatli olun. Bombalama yapar bide o kadar. Bunlarda çok strese sokarsanız yada handling (asla önerilmez) yapılırsa ani bir hareketinizde vb. olabilecek şeylerdir. Dm den hesabı söylüyorum size.

Son düzenleme:

talha55

Nanitik
Üye
İlk defa bir tarantula türü beslemek istiyorum ve araştırmalarıma göre en çok dikkatimi ve ilgimi çeken Chromatopelma cyaneopubescens. Renkleriyle beni mest etti. Sizce bu türü başlangıç için beslemek uygun mu? Eğer uygunsa nereden bulurum veya nereden temin edebilirim? En çok merak ettiğim konu bu.
Fazla iştahlı bir tür, New worlddür agresifliği azdır diye bakmayın, Kendisi hızlı açken de agresiftir, Alırsanız bunları göz önünde bulundurun.