Banyodaki koloni

EmreGr2

Larva
Üye
Geçenlerde banyoda bir işçi görmüştüm. Biraz takip ettim, yuvalarını buldum. 1-2 tane işçi gördüm şu ana kadar, o koloniyi nasıl çıkartabilirim, aktarabilirim test tüpüne?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Karıncacı_Emo

Yumurta
Üye
Geçenlerde banyoda bir işçi görmüştüm. Biraz takip ettim, yuvalarını buldum. 1-2 tane işçi gördüm şu ana kadar, o koloniyi nasıl çıkartabilirim, aktarabilirim test tüpüne?
Kanka onları oradan çıkartmak çok zor hadi çıkarsan bile onlar o ortama alıştıkları için tüpte yaşamaya bilirler yani onları almak yerine başka bir kraliçe araman çok daha kolay olur.

yağızalp

Nanitik
Üye
Banyonuzdaki koloni büyük ihtimal çok derinlere gidiyor banyoyu sökmek isterseniz koloniyi alın derim bende salonda bir sürü işçi görüyordum ama bahçeden geliyorlarmış ve alsanız bile adaptasyon süreci çok zor geçer bunun dışında parazit gibi sorunlarda var şu anlık durumdan rahatsızsanız en iyisi ilaçlamak

EmreGr2

Larva
Üye
Banyo biraz soğuk,oldukları yerin aşşağısına test tüpü koydum bir ihtimal gelirler diye.Yani şimdi transfer olmazlar mı diyorsunuz.O zaman başka kraliçe arıyacağım

yağızalp

Nanitik
Üye
Banyo biraz soğuk,oldukları yerin aşşağısına test tüpü koydum bir ihtimal gelirler diye.Yani şimdi transfer olmazlar mı diyorsunuz.O zaman başka kraliçe arıyacağım
Evet aynen öyle diyorum transfer edrmezsinir çünkü bizim kendi yaptığımız transfer etkenleri sağlanmıyor hadi diyelim geçtiler kraliçe gelmez çoğunluk işçiyle yuvada kalır işçilerde bir işine yaramaz

EmreGr2

Larva
Üye
Evet aynen öyle diyorum transfer edrmezsinir çünkü bizim kendi yaptığımız transfer etkenleri sağlanmıyor hadi diyelim geçtiler kraliçe gelmez çoğunluk işçiyle yuvada kalır işçilerde bir işine yaramaz
Tamamdır o zaman,teşekkürler cevaplar için