Eğer etrafında bolca delik varsa pazartesi gününe kadar sıkıntı olmaz. Pipo filtreden çıkan kabarcıklara yakın duruyor zaten sanırım. Hassas oldukları için birkaç gün, doğdukları akvaryum içerisinde ve sirkülasyon olacak şekilde büyütmeyi tercih ediyordum. Yarın sabaha kadar besin kesesi yetecektir. Sabah olduğunda iyice öğütülmüş yemden az miktarda verebilirsiniz. Yemi öğüttükten sonra parmağınızla hafifçe dokunduğuzda en küçük parçalar parmağınıza yapışır zaten, verirsiniz. Yumurta sarısı verilebilir ancak suyu çabuk bozar o yüzden kullanmayın bence. Akvaryum kepçeniz genişse onu karşılıklı iki cam üstüne bırakıp içinde bakmanız daha iyi olacaktır ancak kapak kullanıyorum demiştiniz.
Bu çözümler bir iki günlük geçici çözümler, aciliyetten dolayı uyguladık. Diğer akvaryumunuza filtre, ısıtıcı alana kadar idare eder. Uzun vadede sağlıklı olmaz. Petshoba gittiğinizde artemia almayı unutmayın. Çıkarması oldukça basit. DIY sistemlerle çıkarabilirsiniz.
Umarım daha fazlasını bulursunuz. Küçük akvaryumunuz boştaysa şimdiden hazırlamaya başlayın derim. Bu arada hayırlı olsun bebiş

.
Şimdi fark ettim de, eğer balıkları iki gün önce aldıysanız ve yavrular yüzüyorsa doğalı bir süre olmuş olabilir. Beslemeyi deneyebilirsiniz. Fotoğraf bulanık ve ben de tam göremiyorum gözlerimin yorgunluğundan. O yüzden çok az miktarda toz yem serpiştirebilirsiniz. Sirkülasyon ve delik kısmı önemli. Bu kadar küçük bir yavruluk deliksiz ise oksiyen çabuk azalır.