İşçiler batıp içinde ölebilir.Crematogaster türü karıncalarıma şekerli su yerine direkt balı damlatsam bi sıkıntı olur mu?
İşçilerin abdomen şişkinliğine göreBide kaç günde bir beslemeliyim? işçileri çıktı
Direk olarak bal vermek sorun çıkarabilir. Riske girmeden suyla karıştırarak verirseniz daha iyi olurCrematogaster türü karıncalarıma şekerli su yerine direkt balı damlatsam bi sıkıntı olur mu?
Kraliçe hızlı olmaya çalışmış sanırımBenim ilk crema işçilerinin 2 tanesi un kurdunu parçasının içinde boğulmuş 🤦♂️
Benim ilk crema işçilerinin 2 tanesi un kurdunu parçasının içinde boğulmuş 🤦♂️
Geçen dışardan bi crema işçisi kattım, baktm benimki yanına gitti bi anda arkasını döndü öylece durdu, baktım işçi mefta. Araştırdım meğersem zehir fırlatıyormuş. Çok keyifli lan.Benim ilk crema işçilerinin 2 tanesi un kurdunu parçasının içinde boğulmuş 🤦♂️
Zehir fırlattığını nereden araştırdınız acaba?Geçen dışardan bi crema işçisi kattım, baktm benimki yanına gitti bi anda arkasını döndü öylece durdu, baktım işçi mefta. Araştırdım meğersem zehir fırlatıyormuş. Çok keyifli lan.
Linki dmden atabilir misiniz?Başka bi forumda okudum
Avlarını gasterin ucundaki iğne ile sokarak etkisiz hale getirmeye çalışırlarBazi turlleri firlatiyormus