Baharatlık

TREmir

Larva
Üye
Herkese merhaba deney tüpü yerine bu baharatlıktan kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu?

indir.jpg

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Problem olmaz, ama test tüpü bunlardan çok daha ucuza gelirken hiç gerek yok bence bu maliyete. Kendi tercihiniz tabii.

OnurWithoutHonor

Yumurta
Üye
Boyut bilgisi var mı acaba link atarsanız sevinirim ana fikir olacak çok güzel gibi gözüküyor fakat kapağından hava almıyorsa eğer giriş kısmına pamuk koymanız gerekebilir.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Elinizde mevcut olan bir şeyse bu baharatlık sorun olmayacaktır. Diğer türlü arkadaşların dediği gibi maliyeti fazla olacaktır.

TREmir

Larva
Üye
Problem olmaz, ama test tüpü bunlardan çok daha ucuza gelirken hiç gerek yok bence bu maliyete. Kendi tercihiniz tabii.
test tüpü bulmak zor o yüzden
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Resimde ki kadar büyük olmuyor bu tüpler ne yazık ki . Laboratuvar malzemeleri satan sitelerden çok daha ucuza test tüpü alabilirsiniz bunun yerine .
bazı yerlere güvenemiyorum

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
test tüpü bulmak zor o yüzden
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bazı yerlere güvenemiyorum
Teknoloji çağındayız. Tüp bulmak zor, güvenilir değiller demeyin. Bilindik, güvenilir birçok site/mağaza var. Daha geçen gün teslim aldım deney tüpü kargomu. Kırılma ihtimaline karşın iki adet de fazladan vardı ve çatlak bile yoktu. Forumda konular mevcut, araştırabilirsiniz.

TREmir

Larva
Üye
Teknoloji çağındayız. Tüp bulmak zor, güvenilir değiller demeyin. Bilindik, güvenilir birçok site/mağaza var. Daha geçen gün teslim aldım deney tüpü kargomu. Kırılma ihtimaline karşın iki adet de fazladan vardı ve çatlak bile yoktu. Forumda konular mevcut, araştırabilirsiniz.
site adını özelden yazarsan sevinirim.

Alper

Nanitik
Üye
sene 2022 10 senedir internet sitelerinden alışveriş yaparım. daha hiçbiyerde param kalmadı. sitelerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. site açıp birşeyler satmanın maliyeti çok yüksek. kimse dolandırıcılık için öyle işlere girmez. yeterki instagram facebook gibi sitelerden alışveriş yapmayın