Peki sonbahar uçuşu olan türmüEvet ikisi de messor majör işçileri ve evet iki koloniden de prens ve prensesler uçuş yaparsa çiftleşebilirler
Messor barbarus mu sizceEvet ikisi de messor majör işçileri ve evet iki koloniden de prens ve prensesler uçuş yaparsa çiftleşebilirler
Evet eylül gibi uçuşları başlıyor kraliçesini bulabilirsiniz türünü bu fotoğraftan anlamamız imkansızPeki sonbahar uçuşu olan türmü
Messor barbarus mu sizce
Messor barbarus Türkiye’de yok.Peki sonbahar uçuşu olan türmü
Messor barbarus mu sizce
Hocam o ilk bahar uçuşu. Evet sonbaharda uçuşları oluyor diye biliyorum.Evet eylül gibi uçuşları başlıyor kraliçesini bulabilirsiniz türünü bu fotoğraftan anlamamız imkansız
Evet eylül gibi uçuşları başlıyor kraliçesini bulabilirsiniz türünü bu fotoğraftan anlamamız imkansız
Hangi uçuş takvimine bakıyorsunuz?Teşekkürler fakat uçuş takviminde sadece 1 messor türü sonbaharda uçuyor
Nisan'ı yanlışlıkla yazdımMessor barbarus Türkiye’de yok.
Hocam o ilk bahar uçuşu. Evet sonbaharda uçuşları oluyor diye biliyorum.
Bu forumdakiHangi uçuş takvimine bakıyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 67332
Bu forumumuzda ki Messor barbarus hakkkndaki makale. O yanlış veya güncel olmayabilir.
Hocam link atar mısınız? Haritanın linki.
Ben burdan baktım reisEkli dosyayı görüntüle 67332
Bu forumumuzda ki Messor barbarus hakkkndaki makale. O yanlış veya güncel olmayabilir.
Hocam link atar mısınız? Haritanın linki. İsterseniz dmden atın.
Ben @Hasancık ’a diyorum haritanın linkini.
https://antwiki.org/wiki/Messor_barbarus burda tabi bakabilirsiniz bende diğer kişiye söylüyorsunuz sandımBen @Hasancık ’a diyorum haritanın linkini.
Zaten bu fotoğraflardan tür tespiti imkansız fotoğraflar yeterli olsa bile forumda Messor tür tespiti yağabilecek kişilerin sayısı çok az.Onun için messor barbarus antwiki yazınca çıkıyo
Teşekkürler o zaman bu koloniler uçuş yapmaz sonbaharda değil miZaten bu fotoğraflardan tür tespiti imkansız fotoğraflar yeterli olsa bile forumda Messor tür tespiti yağabilecek kişilerin sayısı çok az.