Yumurta ve benzeri alternatif proteinler önerilmiyor.İlk işçi çıktıktan sonra şekerli su vermek güzel olur. Verebilirseniz yumurta veya benzeri bir şeyle protein de verebilirsiniz. Bu, sizi canlı yem alana kadar idare eder.
Neden önerilmiyor? Bilmediğim bişey varsa öğrenmek için soruyorum.Yumurta ve benzeri alternatif proteinler önerilmiyor.
Canlı yem gelene kadar (olabildiğince çabuk) şekerli su ile idare edebilirler.
Sindirim sistemleri bu tarz besinlere uygun değil. Sürekli olarak bunu tüketmeleri ve tek besin kaynağı olması yarardan çok zarar verecektir.Neden önerilmiyor? Bilmediğim bişey varsa öğrenmek için soruyorum.
Yumurta, karbonhidrat ve protein dengesi bulunmadığı ve karıncaların karbonhidrat ağırlıklı beslenmesi gerektiği için doğrudan karıncaların ömürlerini kısaltan bir gıdadır.Neden önerilmiyor? Bilmediğim bişey varsa öğrenmek için soruyorum.
Yumurta karıncaların ömrünü kısaltıyor. Onunda dışında et, tavuk vs. besinleri nadiren verin demişti e4 ama ana diyetine dahil edilmemesi gerekiyor. Ancak zaten arkadaş canlı yem alsa bu hafta içi gelir bu yüzden ben olsam vermezdim.Neden önerilmiyor? Bilmediğim bişey varsa öğrenmek için soruyorum.