Axolotl Akvaryumu İçin Uygun Dış Filtre Önerisi

Keten903

Yumurta
Üye
Merhaba,

160L akvaryumum var ve içinde 2 Axolotl bulunuyor. Akvaryumum için sessiz, enerji verimli ve yeterli debiye sahip bir dış filtre arıyorum. Aktif karbon, seramik halka ve zeolit kullanmayı düşünüyorum.

Bu özelliklere uygun filtre önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Sessizlik açısından Aquael ultramax serisi veya Oase ürünlerini tavsiye ederim ancak fiyatları kendi bandındaki diğer ürünlere göre biraz daha tuzludur. ekonomik alternatif olarak sunsun hw302 kendim çalışır durumda görmesem de çeşitli platformalrda sessiz çalılştığını söyleyenler var. Kendim SunSun'un 603b modellerini kullanıp memnun kaldım çok ufak bir uğultu elbetteki var ancak bu uğultu 302 de artan motor gücü ile birlikte artmadıysa aman aman rahatsız edecek seviyelerde değil.

turk21450

Yumurta
Üye
Merhaba,

160L akvaryumum var ve içinde 2 Axolotl bulunuyor. Akvaryumum için sessiz, enerji verimli ve yeterli debiye sahip bir dış filtre arıyorum. Aktif karbon, seramik halka ve zeolit kullanmayı düşünüyorum.

Bu özelliklere uygun filtre önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Ben sünger, substrat kısmı(Matrix ve Siporax) ve elyaf kullanıyordum sizde hazneyi hem mekanik hem biyolojik filtrasyon hem kimyasal olarak ayarlarsanız daha iyi olur.