Avicularia versicolor yem yemiyor

Efekan_013

Yumurta
Üye
Aldığım versicolor 8 aylık ve neredeyse alalı 1 hafta oldu ve aldığım kişi 3-4 günde beslememi söyledi. Geçen pazar mikro un kurdu verdim ve perşembe gününden beri mikro un kurdu vermeye çalışıyorum, fakat yemiyor. Kendisini daha büyük bir teraryuma yerleştirdim, ondan dolayı yemiyor olabilir?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 110232.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 110232.png
    311.2 KB · Görüntüleme: 26
  • WhatsApp Görsel 2025-08-09 saat 11.09.20_4f9c45f1.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-08-09 saat 11.09.20_4f9c45f1.jpg
    28.2 KB · Görüntüleme: 24

Evisaer

Yumurta
Üye
Aldığım versicolor 8 aylık ve neredeyse alalı 1 hafta oldu ve aldığım kişi 3-4 günde beslememi söyledi. Geçen pazar mikro un kurdu verdim ve perşembe gününden beri mikro un kurdu vermeye çalışıyorum, fakat yemiyor. Kendisini daha büyük bir teraryuma yerleştirdim, ondan dolayı yemiyor olabilir?
Açıkçası dediğin sorun hakkında bir şey bilmiyorum fakat tarantulan çok tatlı ve güzelmiş. Güle güle bak.

hahsk

Nanitik
Üye
İlk dediğiniz olabilir ama abdomeni dolu gözüküyor kabuk değiştirme evresine gelmiş olabilir

Son düzenleme:

Efekan_013

Yumurta
Üye
Açıkçası dediğin sorun hakkında bir şey bilmiyorum fakat tarantulan çok tatlı ve güzelmiş. Güle güle bak.
Teşekkürler. Demek istediğim normalde küçük bir yerdeydi sonradan buraya taşıdım yeni bi alandan dolayı iştahsız olabilirmi

İlk dediğiniz llabilir ama abdomeni dolu gözüküyor kabuk değiştirme evresine gelmiş olabilir
Anladım teşekkürler :)

hahsk

Nanitik
Üye
İyi hobiler dilerim ama isterseniz emin olmak için eski yuvasına koyup beslemeye çalışın ve eski yaşadığı yerin görselini yüklermisiniz

Efekan_013

Yumurta
Üye
Önceki yeri buraydı bu geçen pazar günü verdiğim zamandan kalma
İyi hobiler dilerim ama isterseniz emin olmak için eski yuvasına koyup beslemeye çalışın ve eski yaşadığı yerin görselini yüklermisiniz

Ekli dosyalar

• 1754735492441.png
    1754735492441.png
    244.6 KB · Görüntüleme: 8

Can38473

Larva
Üye
Hocam bu nedir? Çok fazla büyük alan nerdeyse yetişkin bakılır bu alanda.

Hasancık

Majör
Üye
Bu teraryum bu boyuttaki bir tarantula için çok büyük

Hasancık

Majör
Üye
Hocam büyük olması nasıl bir sorun teşkil ediyor?
Bu boyuttaki tarantulalar ister ağaç türü olsun ister yer türü, zaten yeri kazarak yaşarlar. Bu yüzden bu kadar büyük bir alan gereksizdir. Bu boyuttaki bir teraryumda, bu kadar küçük bir tarantula kolaylıkla kaybolabilir ya da beslenmesi için verilen yemi bulamayabilir. Ayrıca alan çok büyük olacağı için kendini güvende hissetmeyip stres yaşayabilir. Üstelik bu kadar büyük bir teraryumda nem seviyesini kontrol etmek de kolay olmayacak.

anakin

Phragmotic
Üye
Canlı strese giriyor özellikle Versicolor bu konuda hassas bir tür.
bınıBu boyuttaki tarantulalar ister ağaç türü olsun ister yer türü, zaten yeri kazarak yaşarlar. Bu yüzden bu kadar büyük bir alan gereksizdir. Bu boyuttaki bir teraryumda, bu kadar küçük bir tarantula kolaylıkla kaybolabilir ya da beslenmesi için verilen yemi bulamayabilir. Ayrıca alan çok büyük olacağı için kendini güvende hissetmeyip stres yaşayabilir. Üstelik bu kadar büyük bir teraryumda nem seviyesini kontrol etmek de kolay olmayacak.
Cevabınız için teşekkürler😚.