Hiç besleme yaptın mı hocam yapmadiysan kuş yemi vs koyabilirsinHenüz yeni yavru vermediler eski yuvasında beyaz beyaz birşeyler vardı ama kozalı mı değilmi hiç hatırlamıyorum
Kuş yemi yemezler hasatçı değiller,yanlış bilgi vermeyelim. Karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslemeniz lazımHiç besleme yaptın mı hocam yapmadiysan kuş yemi vs koyabilirsin
Yerler diye düşündümKuş yemi yemezler hasatçı değiller,yanlış bilgi vermeyelim. Karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslemeniz lazım
Küçük bir yoğurt kabini outworld gelene kadar kullana bilirsin karıncaların çıkamadığı bir engel var tarifi bilmiyorum karınca çiftliğim kanalından bakabilirsinŞekerli su vermiştim dün pamuğu çekemiyorum ki çeksem çıkacakşar fırsat kolluyorlar
Sakin oldukları bir zamanda Protein vermeye çalışın. Kaçan 1-2 işçi olur sonra geri tüpe koyabilirsiniz.Şekerli su vermiştim dün pamuğu çekemiyorum ki çeksem çıkacakşar fırsat kolluyorlar
Hasatçı olanlar yerler tohumları.Yerler diye düşündüm
Gayet iyi bence ama site güvenilir mi1-2 değil 6-7si pamuğu kemirir halde buluyorum şekerli suyu da pamuğu çıkarmadan tüp-pamuk arasından iğneyle verdim
https://www.karincadunyasi.com/urun/20x10x7-cm-outworld-set/ şöyle bi outworld siparişi verdim iyi midir ne dersiniz
Siteyi bilmiyorum ama iyidir diye düşünüyorum
Karınca durduran zeytinyağı+pudra karışımı yapmıştım bir kapta bana mısın demediler tırmandılar
Miktarını az yapmış olabilirsiniz. Tek kat değil birde kuruduktan sonra birdaha sürmeniz gerekiyor.Siteyi bilmiyorum ama iyidir diye düşünüyorum
Karınca durduran zeytinyağı+pudra karışımı yapmıştım bir kapta bana mısın demediler tırmandılar
Site güvenilir, ben 1 ay önce sipariş verdim, ödemeyi yapmayı unutmuşum, 2 gün sonra kargo geldi. Ödemeyi yapmadan daha. Mahcup oldum, özür diledim. Outworld de gayet güzel kullanışlı1-2 değil 6-7si pamuğu kemirir halde buluyorum şekerli suyu da pamuğu çıkarmadan tüp-pamuk arasından iğneyle verdim
https://www.karincadunyasi.com/urun/20x10x7-cm-outworld-set/ şöyle bi outworld siparişi verdim iyi midir ne dersiniz