4 senedir kiralık bir dairede kalmaktayım küçük aile babasıyım daha önce hiç bir problem yoktu fakat 2 gün önce uçan irili karıncalar fark ettim ve dışardan gelebileceğini düşündüm önemsemedim ve zarar vermedim fakat bir baktım ki pimapen kapının eşğinden (balkona açılan kapı bu) içe doğru karınca sürüsüyle karşılaştım ve çoğu uçuyordu çok ufak olanlar orta boyda olanlar ama siyahtı renkleri bende heryeri sardıkları için odayı kapattım sabah hiç birşey yok gece tamamen ortaya çıkıyorlar ve çocuk olduğu için bende endişelendim çünkü evin içine doğru geliyorlar biliyorum bir çoğunuzun hobisi ve buna saygı duyuyorum bende internetten araştırmak istedim ve biraz tarçın ve kahve döktüm gelebilecekleri yerlere bugün silikon yapmayı düşünüyorum sizden tavsiye almak istiyorum bu yuva o çıktıkları yerde midir kraliçeleri vs lütfen siz aylardır belki yıllardır bu minik zararsız hayvanların içindesiniz ama inanın gece çocuğumu ısırıyorlar ve sabah heryerini kaşımaktan kanatıyor lütfen görüş ve önerilerinize her daim açığım
Moderatör tarafında düzenlendi: