Messor kraliçesi.Bir arkadaşımdan aldım, bana kraliçe olduğunu söyledi ama bir haftadır ben de daha yumurtlamadı.
Ekli dosyayı görüntüle 49169
Messor kraliçesi.Bir arkadaşımdan aldım, bana kraliçe olduğunu söyledi ama bir haftadır ben de daha yumurtlamadı.
Ekli dosyayı görüntüle 49169
e kanka hala yumurtlamadı kuş yemi heriyorum kabuksuz olanlarından hatta ara ara tavuklu kedi maması da veriyorum ama hala yumurtlamadıMessor kraliçesi.
Yemek vermenize gerek yok clastural bir cinstir kendileri. Sürekli strese tabii tuttuğunuz için yumurtlamıyor yüksek ihtimalle.e kanka hala yumurtlamadı kuş yemi heriyorum kabuksuz olanlarından hatta ara ara tavuklu kedi maması da veriyorum ama hala yumurtlamadı
vallah sürekli strese tabii tutmuyorum diye düşünüyorum.1 hafta daha beklicemYemek vermenize gerek yok clastural bir cinstir kendileri. Sürekli strese tabii tuttuğunuz için yumurtlamıyor yüksek ihtimalle.
şimdi bende t shirte sarıp ayakkabı kutusuna koydum, çok karanlık bakalım ne olacakHiç besin vermeyin, karanlıkta bırakın, karton kılıf yapabilirsiniz, 1 hafta hiç dokunmayın. İlk işçi çıkana kadar besine ihtiyaç duymuyor diye biliyorum. 1 hafta sonra yumurtalar çıkmış olur, yani bende öyle oldu.
dostum hayvan hava alamazsa kraliçeni ölü bulursun.Birşeylere sarmana gerek yok test tüpünü karanlık bir dolaba koy gitsin işte.şimdi bende t shirte sarıp ayakkabı kutusuna koydum, çok karanlık bakalım ne olacak
Tamam.Alan çok fazla, çıkış pamuğunu kraliçeye doğru ittirin kraliçe dar bir alan da kalsın hızla yumurtlayacaktır.