Sizce kırmızı bitki kumuna hangi renk arka fon tercih edilir kumlama mı yoksa siyah mı?
S sencer21b Yumurta Üye Katılım 24 Haz 2023 Mesajlar 32 Tepkime puanı 16 9 Tem 2023 #1 Sizce kırmızı bitki kumuna hangi renk arka fon tercih edilir kumlama mı yoksa siyah mı? Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Tem 2023
Antquenn Yumurta Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 285 Çözümler 2 Tepkime puanı 74 9 Tem 2023 #2 sencer21b' Alıntı: Sizce kırmızı bitki kumuna hangi renk arka fon tercih edilir kumlama mı yoksa siyah mı? Genişletmek için tıkla ... Genellikle siyah boğucu ve kapalı bir ortam sağlıyor. Kısaca ne besleyeceginize ve size bagli
sencer21b' Alıntı: Sizce kırmızı bitki kumuna hangi renk arka fon tercih edilir kumlama mı yoksa siyah mı? Genişletmek için tıkla ... Genellikle siyah boğucu ve kapalı bir ortam sağlıyor. Kısaca ne besleyeceginize ve size bagli
V Vedad 9 Tem 2023 #3 Ben akvaryumumumda siyah arka plan kullanıyorum bitkilerin renklerini ve beslediğiniz canlıların renklerini çok iyi gösteriyor ve derinlik sağlıyor. Ama kumun renginde ona göre koyu olmalı. Sizin kumunuz açık renklise çok iyi olmayabilir
Ben akvaryumumumda siyah arka plan kullanıyorum bitkilerin renklerini ve beslediğiniz canlıların renklerini çok iyi gösteriyor ve derinlik sağlıyor. Ama kumun renginde ona göre koyu olmalı. Sizin kumunuz açık renklise çok iyi olmayabilir