Messor uçuşları daha başlamadı. (nerde olduğuna göre değişir ama çoğunlukla uçmuyolar) şu anda bakmak istiyorsan satın alan gerek ama beklerimdersen uçuş mevsiminde bulma ihtimalin yüksek çok yaygın bir tür.Messor türü kraliçe arıyorum. Ankara'da yaşıyorum. Satın almam mı daha mantıklı, kendim aramam mı? Nerelerden satın alım yapabilirim?
Nasıl daha başlamadı, Mart sonundan Mayıs başına değil mi uçuş süreleri?Messor uçuşları daha başlamadı. (nerde olduğuna göre değişir ama çoğunlukla uçmuyolar) şu anda bakmak istiyorsan satın alan gerek ama beklerimdersen uçuş mevsiminde bulma ihtimalin yüksek çok yaygın bir tür.
İlk uçuşlarının bittiğini söylemiş arkadaş, diğer uçuş sezonunu beklemesi gerekiyor.Nasıl daha başlamadı, Mart sonundan Mayıs başına değil mi uçuş süreleri?
Ankaradayım burdada nerde bulabilirim bilginiz var mı acabaMessor uçuşları daha başlamadı. (nerde olduğuna göre değişir ama çoğunlukla uçmuyolar) şu anda bakmak istiyorsan satın alan gerek ama beklerimdersen uçuş mevsiminde bulma ihtimalin yüksek çok yaygın bir tür.
Etrafta hangi karınca türlerinin kolonisi varsa onu bulursunAnkaradayım burdada nerde bulabilirim bilginiz var mı acaba
Ant flight diye bir uygulama var oradan konum secerek ucus ihtimallerini görebilirsinAnkaradayım burdada nerde bulabilirim bilginiz var mı acaba