Aramak mı yoksa satın almak mı?

Beken

Yumurta
Üye
Messor türü kraliçe arıyorum. Ankara'da yaşıyorum. Satın almam mı daha mantıklı, kendim aramam mı? Nerelerden satın alım yapabilirim?

KingCat

Replete
Üye
Kendin arayabilirsin ayrıca satın alırsan kraliçelerin bazıları sıkıntılı geliyor.

atako

Media
Üye
Messor türü kraliçe arıyorum. Ankara'da yaşıyorum. Satın almam mı daha mantıklı, kendim aramam mı? Nerelerden satın alım yapabilirim?
Messor uçuşları daha başlamadı. (nerde olduğuna göre değişir ama çoğunlukla uçmuyolar) şu anda bakmak istiyorsan satın alan gerek ama beklerimdersen uçuş mevsiminde bulma ihtimalin yüksek çok yaygın bir tür.

SasuKe1

Pupa
Üye
Messor uçuşları daha başlamadı. (nerde olduğuna göre değişir ama çoğunlukla uçmuyolar) şu anda bakmak istiyorsan satın alan gerek ama beklerimdersen uçuş mevsiminde bulma ihtimalin yüksek çok yaygın bir tür.
Nasıl daha başlamadı, Mart sonundan Mayıs başına değil mi uçuş süreleri?

Aras_Arkın

Yumurta
Üye
Bulunduğun bölgeye göre değişir. Satın alacaksanız bulunduğunuz bölgede bulamadığınız karınca türleri almak daha mantıklıdır ama bence bulmak daha mantıklı çünkü satın aldığınız kraliçe hasarlı veya sağlıksız biçimde gelebilir.

thewozz

Yumurta
Üye
Hocam ben 2 tane buldum 8 9 ay olacak daha yeni yumuradilar sezon sonu uçuşu olduğu için biraz gecikti. 2 tanede satin aldım geldiginde yumurtalari yemislerdi ancak suan biri 8 işçi biri 2 isci olacak şekilde gelisiyorlar satın almada biraz şans isi ancak ulaşım durumundan dolayi genelde yumurtalarını yiyorlarmis.

Beken

Yumurta
Üye
Ankaradayım burdada nerde bulabilirim bilginiz var mı acaba