sarı sarı karıncalar dediyseniz eğer kraliçeyi bulmanız çok düşük bir ihtimal diye düşünüyorum bence sizin dediğiniz selonopsis karıncaları ve selonopsis prensesi küçük bir tür benim elimdeki 5 mm , ilaçlamak son çareniz bence, verdiğiniz yemi yememelerinin sebebi aracın içinde yemeğe ihtiyaç duymayacakları kadar bir besin kaynağı olabilir, elektrikli süpürge ile aracınız içinde yemek kırıntılarını detaylı bir şekilde süpürün koltukların etrafını derinlemesine süpürün torpidoyuda boşaltın sirke yağı veya nane yağı deneyebilirsiniz işte torpido arkasına havalandırma mazgalına , sirke feromon kokularını bozar nane ise karıncalar için itici bir kokuya sahip eğerki koloni kış uykusuna girerse aracın içinden çıkmazlar bence araçtaki yuva yeri paspas altları silecek motorunun etrafındaki boşluklar bence yuva alanı için ideal yerler oraları kontrol edin motoruda kontrol edin giriş noktaları ise Motor kaputunun altındaki kablo giriş yerler, kapı fitilleri veya havalandırma mazgalları gibi açıklıklar giriş yeri olabilir
(Şimdi, bu anlattığım karınca meselesi için küçük bir uyarı eklemek istiyorum. Unutmayın ki ben bir uzman değilim, bu çözümler genel bilgilerden ve başkalarının tavsiyelerinden geliyor. O yüzden, eğer arabanıza herhangi bir şey uygularsanız, bunu tamamen kendi sorumluluğunuzda yapmalısınız)