Bu takvim doğru değil burda yazan cinslerin ve türlerin çoğu türkiyede yok bile ayrıca bir ülkede ki tüm cinslerin ve türlerin uçuşunu takvimlemek kolay bir iş değil. Aphenogaster kraliçelerini son bahara kadar bulabilirsiniz çevrenizdeki Aphenogaster yuvalarını takip edin.https://drive.google.com/file/d/1O0U6xvMqHmsYpHkQASurHPDj-PwQy6HW/view hocam bu linketen çoğu türü öğrenebilirisniz
bu takvim benim değil bu takvimi tuğkan abi paylaşmıştı eskidenBu takvim doğru değil burda yazan cinslerin ve türlerin çoğu türkiyede yok bile ayrıca bir ülkede ki tüm cinslerin ve türlerin uçuşunu takvimlemek kolay bir iş değil. Aphenogaster kraliçelerini son bahara kadar bulabilirsiniz çevrenizdeki Aphenogaster yuvalarını takip edin.
Sizin olmadığını biliyorum senelerdir dolanıyor forumda bu takvim ama yanlış.bu takvim benim değil bu takvimi tuğkan abi paylaşmıştı eskiden
2 senedir bu hobi ile uğraşıyorum ama hiç kraliçeye rastlamadım. Yuva ağzında çok fazla alete gördüm ama kraliçe bulamadım. Sabah mı akşam mı uçtuklarını öğrenebilsem ona göre arayacağım.Bu takvim doğru değil burda yazan cinslerin ve türlerin çoğu türkiyede yok bile ayrıca bir ülkede ki tüm cinslerin ve türlerin uçuşunu takvimlemek kolay bir iş değil. Aphenogaster kraliçelerini son bahara kadar bulabilirsiniz çevrenizdeki Aphenogaster yuvalarını takip edin.