İbrahim Larva Üye Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 248 Tepkime puanı 50 30 Ağu 2022 #1 Bu kraliçenin aphaenogaster olduğunu biliyorum ama hangi tür subterranea mı yoksa başka bişey mi anlayamadım.
Bu kraliçenin aphaenogaster olduğunu biliyorum ama hangi tür subterranea mı yoksa başka bişey mi anlayamadım.
Çözüm hasany 30 Ağu 2022 İbrahim' Alıntı: Evet o benim YouTube da baya araştırdım türüne göre herkez farklı bişey söylüyor ondan sormak istedim. Genişletmek için tıkla ... Anladım, daha fazla fotoğraf atmıştın zaten bana. splendida grubundan bir Aphaenogaster olduğu bariz evet.
İbrahim' Alıntı: Evet o benim YouTube da baya araştırdım türüne göre herkez farklı bişey söylüyor ondan sormak istedim. Genişletmek için tıkla ... Anladım, daha fazla fotoğraf atmıştın zaten bana. splendida grubundan bir Aphaenogaster olduğu bariz evet.
AsEtAxT Pupa Yardımsever İlklerden Deneyimli Hobici Üye Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 172 Çözümler 9 Tepkime puanı 131 31 Ağu 2022 #21 İbrahim' Alıntı: Bence bu kadar küçük bir şey için kendini kötü hissetmene gerek yok. Genişletmek için tıkla ... Eh yinede biraz kötü hissediyor insan bağzı insanların sizin gibi düşünmesi çok güzel. Oyla 0 Downvote
İbrahim' Alıntı: Bence bu kadar küçük bir şey için kendini kötü hissetmene gerek yok. Genişletmek için tıkla ... Eh yinede biraz kötü hissediyor insan bağzı insanların sizin gibi düşünmesi çok güzel.