Anladım, daha fazla fotoğraf atmıştın zaten bana. splendida grubundan bir Aphaenogaster olduğu bariz evet.Evet o benim YouTube da baya araştırdım türüne göre herkez farklı bişey söylüyor ondan sormak istedim.
Evet o benim YouTube da baya araştırdım türüne göre herkez farklı bişey söylüyor ondan sormak istedim.Sen discorddaki arkadaş mısın? Dün bu kraliçeyi atmıştı çünkü birisi bana.
Yakına giremiyorum kamera netlemiyo ama beyaz ışıkta yakınlaşa bildiğim kadar yakınlaşıp atarım.Düz beyaz ışıkta çeker misiniz? Birde yakından olsun,bende splendida group kraliçesi olduğunu düşünüyorum
Anladım, daha fazla fotoğraf atmıştın zaten bana. splendida grubundan bir Aphaenogaster olduğu bariz evet.Evet o benim YouTube da baya araştırdım türüne göre herkez farklı bişey söylüyor ondan sormak istedim.
Bana verdiğin bilgiler için tekrardan sağol.Anladım, daha fazla fotoğraf atmıştın zaten bana. splendida grubundan bir Aphaenogaster olduğu bariz evet.
Ben senin ilk başta dediğini çok yanlış anlamışım o zaman.Zaten atmışsınız moderatör arkadaşa, cevabı da vermiş. Splendida grouptan bir aphaenogaster
Googleden fotoğraflarına baktım ikisine de benziyor.Splendida değil subterranea group tan.
Bu fotoğraftaki kraliçe subterranea grouptan sizinkiyle karşılaştırma yapabilirsiniz.Googleden fotoğraflarına baktım ikisine de benziyor.
Splendida gruptan konudaki kraliçe. Son atılan fotoğraflarda rengi belli oluyor.Bu fotoğraftaki kraliçe subterranea grouptan sizinkiyle karşılaştırma yapabilirsiniz.
Evet haklısınız. Arkadaş beyaz ışığı yakınlaştırdığını söyleyince rengin daha açık çıktığını düşünmüştüm, ama şimdi tüm resimlere bakınca özelliklede 2. Fotoğrafa bakınca anladım. Bu kadar uzattığım için kusura bakmayın.Splendida gruptan konudaki kraliçe. Son atılan fotoğraflarda rengi belli oluyor.
Ne kusuru?Evet haklısınız. Arkadaş beyaz ışığı yakınlaştırdığını söyleyince rengin daha açık çıktığını düşünmüştüm, ama şimdi tüm resimlere bakınca özelliklede 2. Fotoğrafa bakınca anladım. Bu kadar uzattığım için kusura bakmayın.
Olsun zaman çaldım biraz 😓Ne kusuru?
Bence bu kadar küçük bir şey için kendini kötü hissetmene gerek yok.Olsun zaman çaldım biraz 😓