Yok onu demedim kralicenin fotoğrafını atarmısın demek istedimBildiğimiz domatesin bir parçası:
Yok onu demedim kralicenin fotoğrafını atarmısın demek istedimBildiğimiz domatesin bir parçası:
Allah isterse yaparGörsel bıraktım hocam görmediniz herhalde. İki farklı türü çiftleştirebilecek üstün bir gücünüz var mı 😁
Kafa-thoraz oranına bakarsanız anlarsınız. Kafa gövdeden çok küçük olur ve erkeklerin abdomen veya gaster ucunda üreme organları belirgin olur genelde. Eğer fotoğrafını atarsanız size yardımcı da olabilirizBir karincanin prens olduğunu nerden anlaya bilirim manuel çiftleştirme yapmayı deneyeceğim
Hayır,genelde eşleşmezler ise prensler kaçmaya çalışırlarPrensin kraliçeyi öldürme gibi durumu olabilir mi.
Tam tersinin olma olasılığı daha yüksek.Prensin kraliçeyi öldürme gibi durumu olabilir mi.
Eğer bi çiftleşme durumu oluyorsa prens zaten ölüyorTam tersinin olma olasılığı daha yüksek.
3 kere manuel çiftleştirme yaptım, üçünde de kraliçe işi bittikten sonra prensi öldürdü.
Benimkiler cesedi birde ortadan ikiye ayırıyor.Eğer bi çiftleşme durumu oluyorsa prens zaten ölüyor
Yemek için öldürüyor olabilir mi.Benimkiler cesedi birde ortadan ikiye ayırıyor.
İlk başta bende öyle düşündüm fakat sadece üç parçaya bölüp çöpe atıyor.Yemek için öldürüyor olabilir mi.
Bugün baya fazla Aphaenogaster prensesi buldum.Bu eklediğim fotoğraflardaki prenslerden de baya var ortalıkta.sizin attığınız fotoğrafa baya benziyorlar.bir kaç tane prens alıp prenseslerin yanına koysam çiftleşirler mi?Aynı tür değiller. Erkekleri görseldeki gibi oluyor
![]()
Aynı tür ise çiftleşirler.Bugün baya fazla Aphaenogaster prensesi buldum.Bu eklediğim fotoğraflardaki prenslerden de baya var ortalıkta.sizin attığınız fotoğrafa baya benziyorlar.bir kaç tane prens alıp prenseslerin yanına koysam çiftleşirler mi?
inanmıyoruz değil Prensesler bir feromon salar prensi kendine çekmek için, daha uçmadan hallediyor prensler ondan yuva ağzına gelmiş olabilirler. Aynı Koloniden dronlar ile **Çiftleşmez** bu türde.İkisinide aynı yuvanın ağazından aldım diyorum neden inanmıyorsunuz 😔
Bende biliyorum çiftleşmemesi gerektiklerini, ben gördüğümü söylüyorum, nasıl oldu bilmiyorum.inanmıyoruz değil Prensesler bir feromon salar prensi kendine çekmek için, daha uçmadan hallediyor prensler ondan yuva ağzına gelmiş olabilirler. Aynı Koloniden dronlar ile **Çiftleşmez** bu türde.
Evin içinde birden fazla koloni olabilir mi?Bende biliyorum çiftleşmemesi gerektiklerini, ben gördüğümü söylüyorum, nasıl oldu bilmiyorum.