Youtube'a "aphaenogaster sp" yazdım. "egzotikhobi" kanalının günlük 1 videosunu izledim. orada diyordu.Aphaenogaster fuly claustraldir hocam. Kim bu bilgiyi verdi size veya hangi kaynaktan baktınız?
Birşey soracağım. Türkiyedeki semi claustral olan cinsler hangileri?Videoyu izlemiştim. Aslında forumumuzdaki bir şahıs kanalın sahibi eğer yanlış hatırlamıyorsam. Gelirse bu konu altında konuşabiliriz. Muhtemelen yanlış bir araştırma yapılmış. @EgzotikHobi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Doğru etiket mi bilmiyorum
Ponerinae'deki cinsler, Cataglyphis, Myrmica, Colobopsis. Aklıma gelenler bunlarBirşey soracağım. Türkiyedeki semi claustral olan cinsler hangileri?
Teşekkürler. Tek tek yazmışsınız. Sağolun. 🤣Çok fazla cins var hocam hepsini teker teker yazdım 😅 Başlıyorum eğer eksik veya hatalı varsa düzeltme yapabilirsiniz; Cataglyphis, Cardiocondyla, Colobopsis, Cryptopone, Dolichoderus, Formicoxenus, Harpagoxenus, Hypoponera, Manica rubida, Myrmica, Myrmecina, Myrmoxenus, Parasyscia, Polyergus, Ponera, Proceratium, Proformica Stigmatomma, Stumigenys, Teleutomyrmex, Trichomyrmex.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak yazmadığım Chalepoxenus ve Oxyopomyrmex