Antalya'da uçuşlar başladımi

Enes07

Yumurta
Üye
İyi Günler Arkadaşlar ben Antalya'da oturuyorum hava 20-24 derece arası nem %30-%40 arası günler çoğunluk rüzgarsız geçiyor ama hiç kraliçe yok her gün kolonileri ziyaret ediyorum besliyorum ama hiç prenses veya prenses görmüyorum yuva ağzında bu hafta perşembe yağışlı gösteriyor tek umudum o Antalyada kraliçe bulan varsa bana bilgi verebilirmi

İldere

Yumurta
Üye
Bende antalya da oturuyom. Bedede durum aynı

Enes07

Yumurta
Üye
Bende antalya da oturuyom. Bedede durum aynı
Geçen sene bu dönemde her yer kraliceydi bu sene bir tane bile bulamamamiz tuhaf bir durum bu sene kış biraz sert geçti bu durumu buna bağlıyorum uçuşlar biraz gec olacak sanirim

onronl

Yumurta
Üye
İyi Günler Arkadaşlar ben Antalya'da oturuyorum hava 20-24 derece arası nem %30-%40 arası günler çoğunluk rüzgarsız geçiyor ama hiç kraliçe yok her gün kolonileri ziyaret ediyorum besliyorum ama hiç prenses veya prenses görmüyorum yuva ağzında bu hafta perşembe yağışlı gösteriyor tek umudum o Antalyada kraliçe bulan varsa bana bilgi verebilirmi
yuva ağzında karınca bulsan bile alma döllenmemiştir büyük ihtimalle

MCS

Pupa
Üye
Ankara'da bile oldu orada olmaması garip geldi

CemAydeniz

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar, Antalya'da Lara/Çağlayan bölgesinde 1 haftadır neredeyse her gün messor kraliçeleri görüyoruz. Biz @Mertype ile birer tane aldık. Özellikle kaldırım kenarları ve asfaltta çok bulunuyorlar. Ne yazık ki çoğu ezilmiş oluyor, kurtarabildiklerimizi yoldan uzak toprak alanlara alıyoruz. Siz de şansınızı deneyebilirsiniz.