Ant store turkey hk.

anakin

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Ant store turkeyden bir sipariş vermiştim. Baya bir süredir "gözümden kaçmış", "yarın kargoya vereceğim" tarzı ifadelerle kargom bir türlü kargoya verilmiyor. Bu sitenin güvenilir olduğunden emin miyiz ve böyle bir sorun yaşayan var mı?

BahadirSarp

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Ant store turkeyden bir sipariş vermiştim. Baya bir süredir "gözümden kaçmış", "yarın kargoya vereceğim" tarzı ifadelerle kargom bir türlü kargoya verilmiyor. Bu sitenin güvenilir olduğunden emin miyiz ve böyle bir sorun yaşayan var mı?
Ben baya alışveriş yaptım ordan kargo konusunda hiç sıkıntı yaşamadım formikaryum tarzı bir 3D baskı bir ürün mü aldınız? belki üretmemiştir hala.

anakin

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Hocam ozaman kraliçeyi bulamadı veya elinde kalmadı kraliçe arıyor olabilir 😅
Stokta vardı ben spariş ederken. Söylediğine göre dün kargoya verilmiş olması gerekiyordu ama hala ses seda yok. Telafi edeceğim dedi ama hadi bakalım beklemedeyim.

BahadirSarp

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Stokta vardı ben spariş ederken. Söylediğine göre dün kargoya verilmiş olması gerekiyordu ama hala ses seda yok. Telafi edeceğim dedi ama hadi bakalım beklemedeyim.
Bir şekilde halleder diye düşünüyorum ben hiç problem yaşamadım şuana kadar aras kargodan da olabilir.

EgeD

Yumurta
Üye
Yakın zamanda bende alışveriş yaptım. Biraz geç oldu ama bir şekilde kargo bana ulaştı, ilgi alaka biraz az gibi ama bir sıkıntı olacağınım sanmıyorum.

anakin

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Kargoya verilmiş şimdi. Dün resmi tatil olduğu için kargoya veremedi muhtemelen.