Ankara'da nerden deney tüpü alabilirim

omer06837

Yumurta
Üye
karıncalarım için Ankara'da elden deney tüpü alabileceğim bildiğiniz medikalci kırtasiye vb. varsa yazabilirseniz sevinirim dostlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hpexti

Minör
Üye
Hocam kimyagerlerde bulabilirsiniz ama ben İstanbul'da istoçda bir sürü kimyager gezdim bulamadım, benim size önerim internetden satın almanız.

Oyilanci

Media
Üye
Hocam kimyagerlerde bulabilirsiniz ama ben İstanbul'da istoçda bir sürü kimyager gezdim bulamadım, benim size önerim internetden satın almanız.

İstanbul da nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama Eminönü taraflarına yakınsanız Eminönü nde "Balmumcu Kimya" var. Oradan alabilirsiniz Deney tüpü tanesi 5-6 lira hemde.

Ayrıca farklı boyutta tüplerde mevcut

Arda1210

Yumurta
Üye
karıncalarım için Ankara'da elden deney tüpü alabileceğim bildiğiniz medikalci kırtasiye vb. varsa yazabilirseniz sevinirim dostlar.
Kral benim çok beğendiğim ve yeni alıp çok memnun kaldım bir hesap var trendyol da isterseniz ismini verebilirim

SasuKe1

Phragmotic
Üye
konuyu canlı tutmak için yazıyorum ankarada yaşayan karınca besleyen dostlarım yardımcı olursanız sevinirim
Benim abim hastanede çalışıyor ordan aldı bana baya bi eğer senin de tanıdığın varsa doktor vs. alabiliyorlar isterlerse