Hocam, internetten baktım, şekli şemali benziyor ancak rengi o kadar açık değil. Başka fotoğraflarını da atayım isterseniz;Formica kraliçesi/prensesi. Rufibarbis gruptan

Yapay zeka netleştirmesi ile;

Rufibarbis grup tek bir türden oluşmuyor birden fazla tür var. Türe göre renk koyuluğu, görünüş değişir. Sizin kraliçeniz Rufibarbis grupta bir türe ait.Hocam, internetten baktım, şekli şemaki benziyor ancak rengi o kadar açık değil. Başka fotoğraflarını da atayım isterseniz;
Ekli dosyayı görüntüle 78871
Rengi, üst tarafları koyu, alt kısımlara doğru kızıllaşıyor. Bir de otobüs durağında yerde sağa sola gezerken ayağıma tırmandı, sizce çiftleşmiş olma ihtimali yüksek midir?
Sağolun hocamRufibarbis grup tek bir türden oluşmuyor birden fazla tür var. Türe göre renk koyuluğu, görünüş değişir. Sizin kraliçeniz Rufibarbis grupta bir türe ait.
Hocam 10-15 günde 1 baksam sorun olur mu?Epeyce stresli bi cins hocam bilgin olsun.Eğer hiç rahatsız etmezsen hızlı çıkar işçiler.Ama eğer rahatsız da edersen çok uzun sürer ilk işçiyi çıkarman.
Bence bir sorun olmaz sabredebilirsen 1 ay açma sadece tüpün su kısmını gözlemle(su taşması veya zorda olsa suyu bittiyse diye)Hocam 10-15 günde 1 baksam sorun olur mu?
Haydaaa, başlangıçta denk geldiğimiz kraliçeye bak yaBence bir sorun olmaz sabredebilirsen 1 ay açma sadece tüpün su kısmını gözlemle(su taşması veya zorda olsa suyu bittiyse diye)
Ben bu türü beslemedim ama gerçekten stresli evlat felan tanımıyor yiyor yumurtalarını😂