E ENUSHY Yumurta Üye Katılım 5 Tem 2026 Mesajlar 15 Tepkime puanı 9 Dün 14:39 da #1 Bugün Ankara da 4-5 tane Cataglyphis buldum. Kraliçe mi ve alt türü nedir emin olamadım. Bilgi verebilecek varsa görselleri ekte paylaşıyorum. Ekli dosyalar 1.1.jpeg 19.6 KB · Görüntüleme: 7 1.jpeg 16.7 KB · Görüntüleme: 8 2.1.jpeg 33.9 KB · Görüntüleme: 8 2.jpeg 22.2 KB · Görüntüleme: 8
Bugün Ankara da 4-5 tane Cataglyphis buldum. Kraliçe mi ve alt türü nedir emin olamadım. Bilgi verebilecek varsa görselleri ekte paylaşıyorum.
Çözüm atako Dün 15:10 da ENUSHY' Alıntı: Bugün Ankara da 4-5 tane Cataglyphis buldum. Kraliçe mi ve alt türü nedir emin olamadım. Bilgi verebilecek varsa görselleri ekte paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Cataglyphis bicolor grup kraliçesi.
ENUSHY' Alıntı: Bugün Ankara da 4-5 tane Cataglyphis buldum. Kraliçe mi ve alt türü nedir emin olamadım. Bilgi verebilecek varsa görselleri ekte paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Cataglyphis bicolor grup kraliçesi.
atako Media Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 490 Çözümler 48 Tepkime puanı 446 Dün 15:10 da #2 ENUSHY' Alıntı: Bugün Ankara da 4-5 tane Cataglyphis buldum. Kraliçe mi ve alt türü nedir emin olamadım. Bilgi verebilecek varsa görselleri ekte paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Cataglyphis bicolor grup kraliçesi. Oyla 0 Downvote Çözüm
ENUSHY' Alıntı: Bugün Ankara da 4-5 tane Cataglyphis buldum. Kraliçe mi ve alt türü nedir emin olamadım. Bilgi verebilecek varsa görselleri ekte paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Cataglyphis bicolor grup kraliçesi.