Meyve sineği geldi benim aklıma ben çünkü öyle yapmıştım. Fakat küçük olduğu için çok çabuk tüketiyorlar haberin olsun.Kolonilerime 13 gün boyunca un kurdu veremeyeceğim; idare etmesi için ne verebilirim?
Yaşadığım yerde düzenli ilaçlama yapılıyor satın alsam zaten un kurdu siparişi verdim ama gelene kadar 13 gün olacak.Meyve sineği geldi benim aklıma ben çünkü öyle yapmıştım. Fakat küçük olduğu için çok çabuk tüketiyorlar haberin olsun.
Ankara canlı yem sitesinden verdiyseniz 2 3 güne geliyor.Yaşadığım yerde düzenli ilaçlama yapılıyor satın alsam zaten un kurdu siparişi verdim ama gelene kadar 13 gün olacak.
Karıncalara bir haftadır ilgilenmiyordum şekerli su dışında.Ankara canlı yem sitesinden verdiyseniz 2 3 güne geliyor.
Bu kötü olmuş. Bence başka bir şey yoksa bir kereye mahsus verebilirsiniz.Yaşadığım yerde düzenli ilaçlama yapılıyor satın alsam zaten un kurdu siparişi verdim ama gelene kadar 13 gün olacak.
Dışarıdan böcek yakalayıp dondur çöz yöntemi en güvenli seçenek olabilir diye düşünüyorum. Yumurta vermeyin yararından çok zararı olacaktır.Karıncalara bir haftadır ilgilenmiyordum şekerli su dışında.
Tam dedim un kurdu vereyim tüm kurtlarım kapkara olmuştu denemesine verdim bir kolonime ama yemedi şimdi sipariş verdiğim yerin tahmini teslimatına göre hiç birşey vermezsem 13 gündür proteinsiz oluyorlar yumurta sarısı vereyim mi sizce?
Şehrin en ortasındayım her hafta ilaçlama oluyor sizce yinede vermeli miyim bide tuğkan abide görmüştüm kıyma verilir mi?Dışarıdan böcek yakalayıp dondur çöz yöntemi en güvenli seçenek olabilir diye düşünüyorum. Yumurta vermeyin yararından çok zararı olacaktır.
Yakınınızda bir kent ormanı varsa belki oraya bakabilirsiniz. Kıyma hakkında bir bilgim yok.Şehrin en ortasındayım her hafta ilaçlama oluyor sizce yinede vermeli miyim bide tuğkan abide görmüştüm kıyma verilir mi?
Kıyma da verebilirsin. Protein ihtiyaçlarını karşılar canlı yem gibi olamıyor fakat kısa vadeli vereceğin için bir sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum.Şehrin en ortasındayım her hafta ilaçlama oluyor sizce yinede vermeli miyim bide tuğkan abide görmüştüm kıyma verilir mi?
Evde kıyma yokmuş..Kıyma da verebilirsin. Protein ihtiyaçlarını karşılar canlı yem gibi olamıyor fakat kısa vadeli vereceğin için bir sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum.
Hocam balık yemi belki sindirimleri için uygun olmayabilir aynı yumurta gibi fakat bu konuda bilgim yok kesin bir bilgi olmadan bence vermeyinEvde kıyma yokmuş..
Böyle bir betta balığı yemim var protein ağırlıklı sizce versem olur mu bazı kaynaklarda balık yemi olur diyor bazılarında olmaz.
Eğer yeminizi 3-4 gün içinde alacaksanız ekstra bir şey vermenize gerek yok. Öncesinde protein vermemiş olabilirsiniz ama koloniniz proteinsiz 13 gün boyunca hayatta kalabilir. Risk almanıza hiç gerek yok. Canlı yeminiz gelene kadar şekerli su ile devam etmeniz yeterli olacaktır.Evde kıyma yokmuş..
Böyle bir betta balığı yemim var protein ağırlıklı sizce versem olur mu bazı kaynaklarda balık yemi olur diyor bazılarında olmaz.
Dostum, şu anda elimde olmayan (arkadaşıma verdim) 200 işçili Camponotus kolonimi 1 ay boyunca yumurta beyazı ile besledim. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.Zehirlerden zehir beğendirmeye çalışıyorsunuz, hele yumurta beyazı...
Kaç işçiniz arttı?Dostum Şuanda Elimde Olmayan (Arkadaşıma Verdim) 200-İ Comp Kolonimi 1 Ay Boyunca Yumurta Beyazı Verdim Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım
Ben de böyle düşünüyorum. 13 Gün boyunca koloni dayanabilir.Kaç işçiniz arttı?
Bana göre 13 gün boyunca 2-3 günde bir şekerli su verseniz yeterli olacaktır.