Hocam doğruluğunu teyit etmediğim hiçbir bilgiyi yaymam, paylaşmam.Benim yaşımdan ziyade 11 yaşında oğlum forumda, o yüzden üslup önemli diye düşünüyorum.
Protein jeli konusunu okudum daha önce, sığır jelatini toz formda elimde var, insandan başka hiç bir canlı kolay kolay tüketmiyor, üretim prosesinden gelen zararlı kimyasallar var, kimyasını çok iyi bildiğim bir ürün, karıncalar için sindirilebilir bir protein değil.
Hayatta her şey salt bir doğrudan ibaret değildir. Arkadaşımız alternatif protein sormuş, herkes önerisini yapar, o şartları neye elveriyorsa onu uygular.
Forumların amacı yargı dağıtmak değil uygun bir şekilde bilgi paylaşmaktır
İyi hobiler
Aşağı bırakacağım konuda bahsettiğim üzere bunun testini de yaptım, sonu beklediğim gibi hüsran oldu.
Şuan farklı cinsler üzerinde ikişerli tüpler halinde, aynı ortam koşullarında 3. Haftanın sonunda olduğum yeni testler üzerinde çalışıyorum ve şunu bildirmek isterim ki gidişat iyi değil.
Söylediğim gibi öğrendiğim, okuduğum, edindiğim ne kadar bilgi varsa test edilebilir ölçüde olanların tamamını test edip doğruluğunu onayladıktan sonra bilgiyi paylaşıyorum. İnsanlara katkı amacı güden küçük çaplı bir fedakarlık gibi düşünebilirsiniz. İyi hobiler size de.☺️
Konu 'Camponotus test' https://karincaciftligim.com/threads/camponotus-test.26414/