Arkadaşlar size sormak istediğim soru ben un kurdunu bölemiyorum tiksindiğim için ve karıncalarda bütün halinde yiyemiyorlar başka alternatif canlı yem bulabilirmiyim?
Canlı yemleri malesef bölerek vermen gerek ama küçük un kartlarının kafasını ezerek verebilirsin.Arkadaşlar size sormak istediğim soru ben un kurdunu bölemiyorum tiksindiğim için ve karıncalarda bütün halinde yiyemiyorlar başka alternatif canlı yem bulabilirmiyim?
Mikro un kurdu verebilirsin hocam rahatlıkla yerler. Tuttuğun cımbızla hafifçe ezsen bile yeterli olacaktır. Bir süre sonra da alışırsın zaten.Arkadaşlar size sormak istediğim soru ben un kurdunu bölemiyorum tiksindiğim için ve karıncalarda bütün halinde yiyemiyorlar başka alternatif canlı yem bulabilirmiyim?
Bölerek verin zamanla alışırsınız. Bakamayan arkadaşım şuan eliyle kafasını koparıp veriyor kolonilere.Arkadaşlar size sormak istediğim soru ben un kurdunu bölemiyorum tiksindiğim için ve karıncalarda bütün halinde yiyemiyorlar başka alternatif canlı yem bulabilirmiyim?
Böyle başlıyorsun zamanla tadını merak ediyorsun alışırsınArkadaşlar size sormak istediğim soru ben un kurdunu bölemiyorum tiksindiğim için ve karıncalarda bütün halinde yiyemiyorlar başka alternatif canlı yem bulabilirmiyim?
Aslında böceklerle falan aram çok iyidir (örümcek fobim olmasi dışında) ama ne bileyim birazda canli canlı bölmek hoş olmuyor ama bakacağım bi çaresineBölerek verin zamanla alışırsınız. Bakamayan arkadaşım şuan eliyle kafasını koparıp veriyor kolonilere.
Evet, tabii ki! Eğer un kurdunu bölmekte veya karıncalara bütün halde vermek istemiyorsanız, başka alternatif canlı yemler bulabilirsiniz. İşte bazı seçenekler:Arkadaşlar size sormak istediğim soru ben un kurdunu bölemiyorum tiksindiğim için ve karıncalarda bütün halinde yiyemiyorlar başka alternatif canlı yem bulabilirmiyim?
Evet, tabii ki! Eğer un kurdunu bölmekte veya karıncalara bütün halde vermek istemiyorsanız, başka alternatif canlı yemler bulabilirsiniz. İşte bazı seçenekler:
Bu alternatiflerden herhangi birini deneyerek karıncalarınızın beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Ancak, canlı yemlerle beslenirken dikkatli olunmalı ve sağlıklı koşullarda yetiştirilmelerini sağlamak önemlidir. Ayrıca, karıncalarınızın beslenme alışkanlıklarını ve tercihlerini gözlemlemek de faydalı olabilir.
- Meyve Sineği (Drosophila melanogaster): Küçük boyutları ve kolay çoğalmaları nedeniyle meyve sinekleri, karıncalar için popüler bir canlı yemdir. Ayrıca meyve sineği kültürlerini de kolayca evde hazırlayabilirsiniz.
- Springtails (Collembola): Springtails, nemli ortamlarda bulunan küçük, zıplayıcı organizmalardır. Karıncalar için ideal bir canlı yemdir ve toprak altında veya nemli bölgelerde bulunabilirler.
- Fruit Flies (Drosophila hydei): Daha büyük boyutlarıyla meyve sineklerinden biraz daha büyük olan meyve sinekleri de karıncalar için uygun bir canlı yem seçeneğidir.
- Wax Worms (Balmumu Kırmızı Kurt): Daha büyük türlerdeki karıncalar için, balmumu kırmızı kurtlar da besleyici bir seçenek olabilir. Ancak, balmumu kırmızı kurtlar sıklıkla hayvan beslemesi mağazalarında bulunabilir.
- Ant Yumurtaları: Bazı karınca türleri, diğer karınca yumurtalarını da yemeyi tercih edebilir. Eğer mümkünse, uygun bir şekilde temizlenmiş ve sterilize edilmiş ant yumurtalarını karıncalarınıza verebilirsiniz.
!TUNÇ!
Peki şey soracağım yaprak biti öz suyu ile beslenen karınca türü vardi diye hatırlıyorum hangi türdü acaba bilginiz varmıİyi güzel yapay zeka kullanmayı biliyorsunuz ama keşke yazdıklarını bir okudaydınız
Drosophila melonagaster, Drosophila hydei uçamayan genetikli versiyonları türkiyede bulmak nerede imkansız. Waxworm’ü demiyorum zaten. Karınca yumurtası ile beslenen türler çok nadir. Ordu türleri… bulabileceğiniz en kolay karınca yumurtası yiyebilen tür fugax. Yapabileceğiniz en iyi şey yaprak biti bulmaktır.
Sanırım bazı lasius türleri tüketiyor.Peki şey soracağım yaprak biti öz suyu ile beslenen karınca türü vardi diye hatırlıyorum hangi türdü acaba bilginiz varmı
doğru yazsaydın işine bak kendim yazıyorum kendi bilgilerim yapaz zeka artı 2 site insan yerine koyup cevapveriyoruz biyerleriniz oynuyor ayıpİyi güzel yapay zeka kullanmayı biliyorsunuz ama keşke yazdıklarını bir okudaydınız
Drosophila melonagaster, Drosophila hydei uçamayan genetikli versiyonları türkiyede bulmak nerede imkansız. Waxworm’ü demiyorum zaten. Karınca yumurtası ile beslenen türler çok nadir. Ordu türleri… bulabileceğiniz en kolay karınca yumurtası yiyebilen tür fugax. Yapabileceğiniz en iyi şey yaprak biti bulmaktır.
La çocuk kendini dünyaya ilk düşen nöron parçacığı mı sanıyosun kimsede beyin yok bi sende mi var yapay zeka kullandığını zaten anlayabilecek kapasitedeyiz anlamamızı bırak zaten verdiğin bilgilerin elle tutulur bi değeri yok daha neyi diretiyosundoğru yazsaydın işine bak kendim yazıyorum kendi bilgilerim yapaz zeka artı 2 site insan yerine koyup cevapveriyoruz biyerleriniz oynuyor ayıp
Springtails çok küçük bir canlı uğraşmaya değmezdoğru yazsaydın işine bak kendim yazıyorum kendi bilgilerim yapaz zeka artı 2 site insan yerine koyup cevapveriyoruz biyerleriniz oynuyor ayıp