inşallahBence karıncaları karıştırma değil kargoları karıştırma olmuş çünkü karıştırılabilecek bir tür değiller inşallah camponotus güzel çıkar 😊
inşallahBence karıncaları karıştırma değil kargoları karıştırma olmuş çünkü karıştırılabilecek bir tür değiller inşallah camponotus güzel çıkar 😊
C. Aenescens gibi siyah Cataglyphis türleri, Fusca gruptaki Formica türleri ile karıştırılabilir cins tespitinde pek iyi olmayan kimselerce. Mümkün.Bence karıncaları karıştırma değil kargoları karıştırma olmuş çünkü karıştırılabilecek bir tür değiller inşallah camponotus güzel çıkar 😊
Yumuşak tohumları ceviz fındık fıstık vb. YiyebiliyorCataglyphislerin yarı hasatçı olduğuna dair güvenilir 1 kaynak verebilir misin?
Olabilir, ben araştırma yapmak için okuyabileceğim bir makale istemiştim. Arkadaş da attı zaten.Yumuşak tohumları ceviz fındık fıstık vb. Yiyebiliyor
Anladım abim çok sağol bildiğim Türker değildi 😊C. Aenescens gibi siyah Cataglyphis türleri, Fusca gruptaki Formica türleri ile karıştırılabilir cins tespitinde pek iyi olmayan kimselerce. Mümkün.