arkadaş özür babında ücretsiz conponothus göndereceğini söyledi bakalım o ne cıkıcakBu tarz kraliçe satan insanlara pek güven olmuyor açıkçası eğer tanınan bir satıcı değilse. Dikkat etmenizde fayda var. Cataglyphis evet yarı hasatçıdır. Aynı zamanda Cataglyphisler semi claustraldir. İlk işçi çıkana kadar besleme yapmalısınız. Lav kırığı şart değil. Evet özel olarak satın almışsanız karınca için uygundur. Verebilirsiniz.
Umarım o da düzgün gelir. Bu arada *camponotusarkadaş özür babında ücretsiz conponothus göndereceğini söyledi bakalım o ne cıkıcak
pardon teşekkürlerUmarım o da düzgün gelir. Bu arada *camponotus
Bu tarz kraliçe satan insanlara pek güven olmuyor açıkçası eğer tanınan bir satıcı değilse. Dikkat etmenizde fayda var. Cataglyphis evet yarı hasatçıdır. Aynı zamanda Cataglyphisler semi claustraldir. İlk işçi çıkana kadar besleme yapmalısınız. Lav kırığı şart değil. Evet özel olarak satın almışsanız karınca için uygundur. Verebilirsiniz.
Yani bak abdomenini vs geçtim çok basitten renkleri boyutları farklı hani hiç bilgisi olmasa bile bunlardan çıkarabilirdiTürünü yanlış bilipte satanı çok gördüm ama formica ile cata yı nasıl karıştırmış en ufak bir fikrim yok 🤷♂️
Buğday tohumlarını da severler.Deneyimlerime göre keten tohumunu çok seviyorlar nedendir bilmem elimdeki fazlalıkları verince tereddüt etmeden yuvaya taşıyorlar
tamamdır eyvallahBuğday tohumlarını da severler.
Cataglyphislerin yarı hasatçı olduğuna dair güvenilir 1 kaynak verebilir misin?Bu tarz kraliçe satan insanlara pek güven olmuyor açıkçası eğer tanınan bir satıcı değilse. Dikkat etmenizde fayda var. Cataglyphis evet yarı hasatçıdır. Aynı zamanda Cataglyphisler semi claustraldir. İlk işçi çıkana kadar besleme yapmalısınız. Lav kırığı şart değil. Evet özel olarak satın almışsanız karınca için uygundur. Verebilirsiniz.
ben bilmediğim için sorayım dedim 2 3 forumda da yarı hasatçı olduğu söyleniyoe bazı tohumları yiyebildikleri falan ama cidden bilgim yok konuyu kararlaştırırsak ne vereceğimi öğrenirim sizce ne vermeliyim beslemek için sinek kültürüm daha gelmedi alternatif protein kaynaklarını kullanabilir miyimCataglyphislerin yarı hasatçı olduğuna dair güvenilir 1 kaynak verebilir misin?
Şekerli su + yumurta beyazı, kıyma, et türleri, tavuk verilebilir.ben bilmediğim için sorayım dedim 2 3 forumda da yarı hasatçı olduğu söyleniyoe bazı tohumları yiyebildikleri falan ama cidden bilgim yok konuyu kararlaştırırsak ne vereceğimi öğrenirim sizce ne vermeliyim beslemek için sinek kültürüm daha gelmedi alternatif protein kaynaklarını kullanabilir miyim
tamamdır çok teşekkürler bu arada birşey merak ettim bu konularda çok bilgilisiniz ve instagram hesabınızda profesyonel fotoğraflar paylaşıyorsunuz kaç yıldır bu hobi içindesiniz mesleğiniz hobi ile ilgilimiŞekerli su + yumurta beyazı, kıyma, et türleri, tavuk verilebilir.
Gözlemlerime dayalı Cataglyphis'lerin yarı hasatçı olduğunu söylüyorum. Birden fazla tohum çeşidi ile beslenen onlarca Cataglyphis buldum. Elbette bu yarı hasatçı olduğu anlamına gelmiyor fakat yarı hasatçı olduğunu hatırlıyorum bende.Cataglyphislerin yarı hasatçı olduğuna dair güvenilir 1 kaynak verebilir misin?
Öncelikle teşekkürler. Hobiye 5-6 yıldır ilgiliyim. Mesleğim ya da aldığım eğitim hayır bu alanla ilgili değil.tamamdır çok teşekkürler bu arada birşey merak ettim bu konularda çok bilgilisiniz ve instagram hesabınızda profesyonel fotoğraflar paylaşıyorsunuz kaç yıldır bu hobi içindesiniz mesleğiniz hobi ile ilgilimi
sadece merak
tamamdır teşekkür ederimÖncelikle teşekkürler. Hobiye 5-6 yıldır ilgiliyim. Mesleğim ya da aldığım eğitim hayır bu alanla ilgili değil.
Bence karıncaları karıştırma değil kargoları karıştırma olmuş çünkü karıştırılabilecek bir tür değiller inşallah camponotus güzel çıkar 😊Formica diye satın aldığım kraliçe Cataglyphis çıktı. Bakımı konusunda yardım eder misiniz?