Pahalı mı yaniL1-2 si 35 den verildi torf ve yemi içinde olsa dahi 135 çok piyasayı bilmiyorsanız konuşmayın lütfen.
Pahalı mı yaniL1-2 si 35 den verildi torf ve yemi içinde olsa dahi 135 çok piyasayı bilmiyorsanız konuşmayın lütfen.
Biraz pahalı dostum. Pazarlık yapsana sabit fiyat ne demek? Tarantula aldığın kişi kurumsal firma değil herhalde?Pahalı mı yani
İndirim yapmıyo ne dediysem sabitBiraz pahalı dostum. Pazarlık yapsana sabit fiyat ne demek? Tarantula aldığın kişi kurumsal firma değil herhalde?
Sen bilirsin tabiki ama ben olsam almazdım. Kargo ücretlerine çok zam geldi bi 50-60 lira da ona ödiceksin zaten. İstanbul içi daha uyguna bulabilirsin benceİndirim yapmıyo ne dediysem sabit
Kargo ne kadarL3 lp alcam 130tl +kargo fiyatı ödicem ankaradan istanbula geliyo yardımcı olursanız güzel olur
BilmiyorumKargo ne kadar
O fiyata bulmak çok zor kararsız kaldım bi yandan çok beslemek istiyorum bi yandan çok pahalı bana daha uygun fiyata bulmaya yardımcı olabilirmisiniz lütfenSen bilirsin tabiki ama ben olsam almazdım. Kargo ücretlerine çok zam geldi bi 50-60 lira da ona ödiceksin zaten. İstanbul içi daha uyguna bulabilirsin bence
Lp şart değil ztn başka türlerede bakıyorum da bulamadımŞu anki piyasaya göre normal veya normalin biraz üstü sayılabilir. Üretim fiyatına göre kıyaslamak çok saçma ve yanlış olur. Lp yerine daha farklı türlere bakmanı tavsiye ederim ki verdiğin paraya değsin.