Teşekkür ederim yanıtınız için. Dediğim gibi, satıcı koloni kaç yaşında, kraliçe ne zaman bulundu gibi bilgileri bilmediğini söyledi. Kendisi de satın aldığını belirtti.Eğer işçilere önceden bir şey olmadıysa muhtemelen wc. Kraliçenin başlangıç aşamasında bu kadar asker yetiştirecek besin stoğu yoktur. Yine de bu sadece bir olasılık, emin olamayız.
Rica ederim, siz tedbir amaçlı yine de almayın biraz şüpheli duruyor.Teşekkür ederim yanıtınız için. Dediğim gibi, satıcı koloni kaç yaşında, kraliçe ne zaman bulundu gibi bilgileri bilmediğini söyledi. Kendisi de satın aldığını belirtti.
Nerden alıyorsun instagram mı? Banasa bir satıcı aynısını dedi de.Teşekkür ederim yanıtınız için. Dediğim gibi, satıcı koloni kaç yaşında, kraliçe ne zaman bulundu gibi bilgileri bilmediğini söyledi. Kendisi de satın aldığını belirtti.
evet instagramdanNerden alıyorsun instagram mı? Banasa bir satıcı aynısını dedi de.
Hesabın adı nedir söylemenixde sıkıntı olmaz veya bana özelden yazın bende dün bir koloni alacaktım satıcı banada aynısını dedi.evet instagramdan
Hesabın adı "antsoiltr"Hesabın adı nedir söylemenixde sıkıntı olmaz veya bana özelden yazın bende dün bir koloni alacaktım satıcı banada aynısını dedi.
Aynen bende o çocukla konuştum o kolonileri ucuza almış ama kolonileri wc maalesef.Hesabın adı "antsoiltr"
wc nedir?Aynen bende o çocukla konuştum o kolonileri ucuza almış ama kolonileri wc maalesef.
"Wild caught" Doğadan alınan canlılar için kullanılır.wc nedir?
Nasıl yanı hazır koloniyini bozup mu almış onları"Wild caught" Doğadan alınan canlılar için kullanılır.
EvetNasıl yanı hazır koloniyini bozup mu almış onları
Doğadan kolonilerin kraliçelerini alıp yanına biraz işçi alıp satıyolar.Nasıl yanı hazır koloniyini bozup mu almış onları
Wc koloni satanlar insan değil. Para için yazık günah.Doğadan kolonilerin kraliçelerini alıp yanına biraz işçi alıp satıyolar.
Yasak değilmi bunu yapmak şikayet edelim sayfayıDoğadan kolonilerin kraliçelerini alıp yanına biraz işçi alıp satıyolar.
Eğer koloni de yavru gelişimi varsa sorun olmaz. Karşılaşabileceğiniz sorunlardan bir tanesi de kraliçenin yaşlı olma ihtimali.Ben de bu sayfalardan bir koloni aldım ama WC olduğunu bilmiyordum. Acaba kolonimde bir sıkıntı olur mu?