ne besliyordun kiEvet kullanılabilir ben ilk başladığımda 10 litrelik plastik kapta besliyordum
o zaman 10 yıl önceydi 1'e gidiyordum japon vardı ozaman oluyordu 3 yıl bakmıştımne besliyordun ki
Bide hiç bilmediğini varsayarsak zemine sakın renkli taş koyma heryerde bulabileceğin lav kırığı var onlardan koy çok iyi olur herhalde lepistes vb türler besleyeceksinElimde 80 Litrelik devasa bir plastik kap var acaba bunu akvaryum olarak kullanabilir miyim
beta balığı besliyeceğim, peki ne tür bitkiler kullanmalıyım?Bide hiç bilmediğini varsayarsak zemine sakın renkli taş koyma heryerde bulabileceğin lav kırığı var onlardan koy çok iyi olur herhalde lepistes vb türler besleyeceksin
bitki ekersende lav kırığına bence çok verimli olmuyor çunkü taş olukları için bitkinin gövdesini eziyor ve hafif olduğu için kumdan bitkinin çıkma ihtimali çok yüksek
ama su değerleri için özelliklede azot döngüsü için çok iyi lav kırığı yeni başladıysan onla bi başla sonra daha iyi ithal markalara geçersin jbl olur vesayse vesayre
burda lav kırığından basediyorum(küçük taneli olan)
Sana kalmış yani bence basit olanlardan başla yani CO2 ve ışık ihtiyacı az olanlardan mesela çınar, limon, zeytin ,gül, eledoeabeta balığı besliyeceğim, peki ne tür bitkiler kullanmalıyım?
maalesef bütçem kısıtlı ama tavsiyen için çok teşekkür ederimSana kalmış yani bence basit olanlardan başla yani CO2 ve ışık ihtiyacı az olanlardan mesela çınar, limon, zeytin ,gül, eledoea
ben her zaman bütçeniz varsa CO2 takviyeli bir sistem kurmanızı tavsiye ediyorum çünkü CO2 varsa her türlü bitkiye bakabilirsiniz