Akvaryum patladı

Dwis

Pupa
Üye
Akvaryumum 200 litreye kadar su alıyordu ama uzun zamandır hiç bu miktarlarda kullanmadım dün karar verdim ve ağzına kadar suyla doldurdum akvaryumu camda bir kırık yok ama aradaki silikon yerlerinden sular akmaya başladı şuan su seviyesini azalttım ama dünden beri hala alt tarafından su damlıyor dıştan yeni bir silikon geçtiğim halde akvaryumun içinde de balıklar var ne yapabilirim? Sizce akvaryumu ve balıkları bir yere boşaltıp akvaryumu içten ve dıştan en baştan silikonlasam düzelir mi? Akvaryuma hiç güvenemiyorum şuan bile her an tekrardan su akıtmaya başlayabilir başına bu tarz bir şey gelen varsa ne yaptığını ve benim ne yapabileceğimi yazabilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

lordqne

Nanitik
Üye
Abi akvaryumunda kaç balık var türleri ne ona gör çözüm önerisi sunacağım
evde leğen varsa akvaryumdan aldığın suyu iki leğene bölebilirsin balık sayını bilmiyorum kovada olur pipo filtre kullan akvaryumu tamamen boşaltıp kurut ve silikonu içerden sık 1 1.5 hafta bekle ve tekrar kurulum yap karantina tankın varsa balıkları ona da alabilirsin balıkların hassassa sıcaklık önemli bunlara dikkat et.

Dwis

Pupa
Üye
Lepistes türü ve çöpçüler var 100 den fazla ama leğen mantıklı öyle yapıyorum o zaman.

lordqne

Nanitik
Üye
Lepistes türü ve çöpçüler var 100 den fazla ama leğen mantıklı öyle yapıyorum o zaman.
Bende o şekilde yaptım gayet sağlıklıydı ısıtıcı ve filtrasyonu iyi yaparsanız hiç sorun olmaz iyi günler.

Dwis

Pupa
Üye
Teşekkür ederim iyi günler.