kumları koymadan önce yıkadın mı?60l lik bir akvaryumum var ve kurduğumdan beri içindeki kum tanelerinin bazıları yüzüyor ve bu bulanıklıklığa neden oluyor bunun için ne yapmalıyım?
Ne yazıkkı unuttum aklıma gelmedi geçeceğini düşündüm 1 haftadır falan bekliyor öyle ancak hala aynıkumları koymadan önce yıkadın mı?
belki su değişimleriyle berraklığı sağlayabilirsiniz keşke kumu koymadan önce yıkasaymışsınız suyun tamamını değiştirmeye çalışmayın balıklarınız ölebilirNe yazıkkı unuttum aklıma gelmedi geçeceğini düşündüm 1 haftadır falan bekliyor öyle ancak hala aynı
TeşekkürlerAynı hatayı bende yapmıştım zamanla su değişimleriyle geçiyor.
2 hafta oldu, ince beyaz kum filtrem eheim 160 su değişimi daha hiç yapmadım 60l akvaryumAkvaryumu ne zaman kurdunuz kumunuzun türü nedir filtrasyon sisteminiz nedir su değişim sıkliginiz nedir akvaryum kaç litredir daha çok bilgi gerekiyor
Süngeri çıkartayımmı yoksa berabermi koyayım? Yinedr çok teşekkürler deneyeceğimFiltrenin içindeki sünger yerine elyaf koyun.Gerçekten suyu çok berraklaştırıyor.
Teşekkürlersünger kalsın kucuk bir miktar elyaf koyun fıltrenın ıcıne kum tanelerini tutacaktır. suyunuzda bir bulanıklık varsa yavas yavas gecıcektır kültür oturdugunda