Sakın umudunu kaybetme karincayı bulmak işin kolay kısmı🤗Teşekkürler umudum arttı. Dün gece 1 saat aradım gerekirse bugün de arayacağım bu hobi sabır işi
Sakın umudunu kaybetme karincayı bulmak işin kolay kısmı🤗Teşekkürler umudum arttı. Dün gece 1 saat aradım gerekirse bugün de arayacağım bu hobi sabır işi
Dün de bulamadım ama umudu kesmek yok👊Sakın umudunu kaybetme karincayı bulmak işin kolay kısmı🤗
prenolepis ilkbahar ve sonbaharda yapıyor, sonbaharda uçuşlar azalır sadece küçük türler ve messor uçar, kışın uçuş yapan tür yok.Messor sonbahar ve ilkbaharda bulunuyor.Sonbahar aylarında bir sürü tür uçuş yapıyor diye biliyorum.Yani kışa kadar kraliçe bulabilirsiniz.Sadece kışta uçuş olmuyor prenolepis nitens kışta da uçuş yapıyor.
önerim yeşillik alana yakın güçlü sokak lambalarının altında araman, yağmur sonrası akşam 150 civarı kraliçe gördüm.Dün de bulamadım ama umudu kesmek yok👊
Elimde fazladan varsa ücret karşılığı gönderir misinönerim yeşillik alana yakın güçlü sokak lambalarının altında araman, yağmur sonrası akşam 150 civarı kraliçe gördüm.
Kanka neden yalan söylüyosunönerim yeşillik alana yakın güçlü sokak lambalarının altında araman, yağmur sonrası akşam 150 civarı kraliçe gördüm.
Neresi yalan?Kanka neden yalan söylüyosun
Knk yalan söylemiyorum eğer büyük bir uçuş olursa gerçekten fazlaca kraliçe gorme ihtimali çok yüksek örneğin messorlar yağmur yağınca bizim buralarda 100 e kadar kraliçe gözlemledimKanka neden yalan söylüyosun
Kardeşim benim bölgemde bulunan popülasyonu tanıyan bilir onlarca kişiye campo kraliçesi yolladım bu sezon Hediye, 10'lu 20'li multi kolonilerim var. Yorum yapmak için yorum yapma, yapacaksanda bana yapma.Kanka neden yalan söylüyosun
Satış yasak campo sezonunda yazsan 4-5 tane yollardımElimde fazladan varsa ücret karşılığı gönderir misin
Ben sahilde yaşıyorum marina sitesi rezidansında, bahçede büyük koloniler var ordan topluyorum ışık altına doluşuyorlar uçunca, Yakınlarda değerli türler var fakat söyleyemem hem nadir hemde içinde geçerler, en iyi yerler arslanköy civarı fakat kuyuluk tabiat parkındada cata baldacci gibi gibi güzel koloniler var 2. çevreyolundan hafif geride bir parkta trichomyrmex var Mersin Stadyumundan önce boş arazilerde onlarca tür var ama uçmuşlardır muhtemelen hepsiMersinde kraliçe bulmak için nerelere gidiyorsun sahile mi
Geçen haftasonu stadyumun oraya gitmiştim bulamamıştım. Ama sarı bir karınca kolonisi vardı türünü bilmiyorum yuvanın ağızında kanatlılardı.Ben sahilde yaşıyorum marina sitesi rezidansında, bahçede büyük koloniler var ordan topluyorum ışık altına doluşuyorlar uçunca, Yakınlarda değerli türler var fakat söyleyemem hem nadir hemde içinde geçerler, en iyi yerler arslanköy civarı fakat kuyuluk tabiat parkındada cata baldacci gibi gibi güzel koloniler var 2. çevreyolundan hafif geride bir parkta trichomyrmex var Mersin Stadyumundan önce boş arazilerde onlarca tür var ama uçmuşlardır muhtemelen hepsi
Kanatlıları gördükten 30 dk sonra arasan bulma ihtimalin vardı.Geçen haftasonu stadyumun oraya gitmiştim bulamamıştım. Ama sarı bir karınca kolonisi vardı türünü bilmiyorum yuvanın ağızında kanatlılardı.
Yarın lambaların altına bakmayı deneyeceğim. Umarım bulurumKanatlıları gördükten 30 dk sonra arasan bulma ihtimalin vardı.
Elimde 10'lu ve 2'li multi var devamını takasladımElinizde 1 tane bile mi yok prki