Nemi iyi sağlamıyorsanız deri atmakda zorlanıyor olabilir.Baya uzun zamandır(8ay) canlım deri atmıyor. Soğuk taraf 24-26 derece sıcak taraf 30-32 derece. Morio, cırcır dubia veriyorum n'olur yardım edin.🙏
Ekli dosyayı görüntüle 49708
Soğuk tarafa ve torflu yere sprey yapıyorum 8 ay deri atmaması cok garıp degilmi ben napsam bilemedımNemi iyi sağlamıyorsanız deri atmakda zorlanıyor olabilir.
Gerçekten garip bir olay, sizin için araştıracağım bilgi sahibi olduğumda geri dönüş yaparım mSoğuk tarafa ve torflu yere sprey yapıyorum 8 ay deri atmaması cok garıp degilmi ben napsam bilemedım
Cok teşekkür ederimGerçekten garip bir olay, sizin için araştıracağım bilgi sahibi olduğumda geri dönüş yaparım m
Merahbalar acaba nerden ve kaç tl ye almıştınız bende istiyorumda almak 1 tane.Baya uzun zamandır(8ay) canlım deri atmıyor. Soğuk taraf 24-26 derece sıcak taraf 30-32 derece. Morio, cırcır dubia veriyorum n'olur yardım edin.🙏
Ekli dosyayı görüntüle 49708
Pet&zoo dan 5000e almıştım ama biraz sıkıcı bir tür yemek secıyor yedırmesi zor ıguana falan daha eglenceliMerahbalar acaba nerden ve kaç tl ye almıştınız bende istiyorumda almak 1 tane.
Hareketli bir tür değil, hareketli bir hayvan istiyorsanız sakallı ejder öneririm hem eğlenceli hemde çok hareketli fakat yasal degil, videolar çekip paylaşmayacaksaniz bir sorun içermez.Merahbalar acaba nerden ve kaç tl ye almıştınız bende istiyorumda almak 1 tane.
Sürüngen pazarı diye bir sayfada var ordan fiyatlarınada bakabilirsiniz fakat satın almadan önce bilgi sahibi olarak alınız aksi takdirde hayvanınız ölebilir geckolar gibi değil yem çeşitliliği çok önemli, örneğin sadece kurtla beslerseniz hayvanınız sağlıksız büyüyecektir.Sakallı ejderi nerde satıyorlar ve ortalama kaç k civarında peki
Merhaba kusura bakmayın geç cevap verdim 8 aydır deri atmaması evet imkansız ama gercekten atmadı ben anlayamadım neden böyle oldu hergün kontrol ediyorum atsa görürdüm diye düşünüyorum8 ayda deri atmaması imkansız gibi birşey belki siz fark etmemiş olabilirsiniz gececil canlılar oldugu için görmemiş olabilirsiniz