Merhaba 5 tane solenopsis fugax kraliçem geldi 2 ölü vardı ama kalan üçünden biri kanatlı ama birazını bırakmış. Biri gayet sağlıklı birini ise bir bacağı topallıyor lütfen yardım edin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynı sorunu yaşadım, 3 tane solenopsis kraliçesini sebepsiz yere kaybettim. şekerli su takviyesi yapın ve 2 haftaya kadar yumurtlamazlarsa kış uykusuna yatırın.merhaba 5 tane solenopsis fugax kraliçem geldi 2 ölü vardı ama kalan üçünden biri kanatlı ama birazını bırakmış biri gayet sağlıklı birini ise bir bacağı topallıyor lütfen yardım edin
lütfen
Bende 2 tane solenopsis fugax var yumurtlamadılar birini 5 Hafta önce birini 2 hafta önce buldum cumartesi kontrol ettiğimde bi sorun yoktu şekerli su vereyim miAynı sorunu yaşadım, 3 tane solenopsis kraliçesini sebepsiz yere kaybettim. şekerli su takviyesi yapın ve 2 haftaya kadar yumurtlamazlarsa kış uykusuna yatırın.
Verebilirsin.Bende 2 tane solenopsis fugax var yumurtlamadılar birini 5 Hafta önce birini 2 hafta önce buldum cumartesi kontrol ettiğimde bi sorun yoktu şekerli su vereyim mi
Yaşar.pardon bacağı sıkıntılı olan yaşarmı