Acil türünü söyler misiniz?

Yususuk

Larva
Üye
IMG_20240823_184959_496.jpg
Acil yardım bir sürü buldum Bolu Dağındayım daha net fotoğraflar için 30 dakikaya dönerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yususuk

Larva
Üye
Multi Queen olumlu aslında.
Hocam ölenler sanırım benim bilgisizliğmden öldü, semi clausturaymış bunlar besine ihtiyaç duyarlarmış bende yanlarına su dahil hiç bir şey koymamıştım cebimdeki kutuda bir sağa bir sola savruldular 6 tanesi mefta oldu bunun sonucunda 2 tanesi yaşıyor. Sizce üzülmeli miyim yoksa her aceminin yapabileceği bir hata mı yaptım? :( Bu arada ne yapmalıyım bilginiz var mı?

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Hocam ölenler sanırım benim bilgisizliğmden öldü, semi clausturaymış bunlar besine ihtiyaç duyarlarmış bende yanlarına su dahil hiç bir şey koymamıştım cebimdeki kutuda bir sağa bir sola savruldular 6 tanesi mefta oldu bunun sonucunda 2 tanesi yaşıyor. Sizce üzülmeli miyim yoksa her aceminin yapabileceği bir hata mı yaptım? :( Bu arada ne yapmalıyım bilginiz var mı?
Acemilikte herkes hata yapmıştır zaten doğada olsaydıda çok büyük çoğunluğu ölüyor bakım rehberini aşağıya bırakayım.
Konu 'Myrmica Rubra Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/myrmica-rubra-bakim-rehberi.13005/