Daha net fotoğraflar atabilir misin?Ekli dosyayı görüntüle 42323
Acil yardım bir sürü buldum Bolu Dağındayım daha net fotoğraflar için 30 dakikaya dönerim.
Prenses bunlar, cinsini tespit edemedim.Ekli dosyayı görüntüle 42333Ekli dosyayı görüntüle 42334
Bu muhtemelen yaralandı 7-8 tane var kanatları tam açılmamış gibi emin olamadım prens mi prenses mi çözemedim.
Hocam yolda buldum hepsi farklı yerdeydi kanatları bazılarının açılmış bazılarının açılmamış gibi ne yapmalıyım? Multi olur mu ? Tür nedir ?Prenses bunlar, cinsini tespit edemedim.
Hocam hepsi neredeyse yan yatıyor 1-2 tanesi normal yaşıyor ne yapmalıyım?Hocam yakından net fotoğraf atarmısınız belli olmuyor
Allah Allah, niye böyle oldu acaba. Bu fotoğraftaki hayatta kalan mı?Ekli dosyayı görüntüle 423408 tane karıncadan sadece 1 tanesi hayatta kaldı![]()
Yok hayatta kalanlar kutuda. 2 tane yaşayan var muhtemelen birbirlerini kesmişlerAllah Allah, niye böyle oldu acaba. Bu fotoğraftaki hayatta kalan mı?
İkisini de ayrı tüplere koyup ne olacağını gözlemleyebilirsin. Enerjik miler, nasıl hareket ediyorlar?Yok hayatta kalanlar kutuda. 2 tane yaşayan var muhtemelen birbirlerini kesmişler![]()
Enerji yok sakinler gibi bugün sadece hüzün var.İkisini de ayrı tüplere koyup ne olacağını gözlemleyebilirsin. Enerjik miler, nasıl hareket ediyorlar?
Şekerli su vermeyi deneyebilirsin.Enerji yok sakinler gibi bugün sadece hüzün var.
Eyvallah hocam türünü tespit edebilir miyiz birde çiftleşmiş olma ihtimali nedir anlattıklarıma nazaran?Myrmica bu arada.
Tür tespiti denenebilir fakat çok kaliteli makro fotoğraflar olması gerekli.Eyvallah hocam türünü tespit edebilir miyiz birde çiftleşmiş olma ihtimali nedir anlattıklarıma nazaran?
Sağolun hocam Multi olur mu diye sormama gerek yok sanırımTür tespiti denenebilir fakat çok kaliteli makro fotoğraflar olması gerekli