OlduHocam elle toplamak daha zor olmuyor mu? Ve bahsettiğim tekniği denediniz mi?
Daha kolay çünkü elinle daha dikkatli toplarsın.
Outworld kaç cm yükseklinde ?
bun sadece örnek verdim karıncalarımı böyle alıyorum çünkü hızlılar ve onları test tüpüne koymak çok zor oluyor böyle daha iyi ve zarar vermeden tutuyorum.Hocam çok yavaş işler bu teknik, ayrıca kontrol altında tutulması zorlaşabilir, ama mümkün tabii yinede
Hocam küçükler birini elimle aldım ezildibun sadece örnek verdim karıncalarımı böyle alıyorum çünkü hızlılar ve onları test tüpüne koymak çok zor oluyor böyle daha iyi ve zarar vermeden tutuyorum.
FırçaHangisi oldu hocam?
Hocam kimsenin küçükken karıncalarla oynayıp oynamadığını bilemezsin, Sonuçta küçücük bir canlı elle tutmak en başından risk, Küçükken karıncalarla oynamadın mı demek yerine bence nasıl tutucağını detaylıca anlatsan daha iyi olur. Ölen işçiden hiç bahsetmiyorum bile.Sıkmıcan tutçan hiç küçüken karıncalara oynamadın mı
Tuğkan abi gibi sıkmadan tutçan
Yani ben sadece yardımcı olmak isterdim ben genellikle karıncaları elle transfer ediyorum böyle daha kolay oluyorHocam kimsenin küçükken karıncalarla oynayıp oynamadığını bilemezsin, Sonuçta küçücük bir canlı elle tutmak en başından risk, Küçükken karıncalarla oynamadın mı demek yerine bence nasıl tutucağını detaylıca anlatsan daha iyi olur. Ölen işçiden hiç bahsetmiyorum bile.![]()
Cımbızın üstüne gelip genelde saldırmaya ve tutunmaya çalışıyorlar o sırada tüpe yada nereye aktarıcaksan aktarabilirsin.Hocam zor olmaz mı? Hayvanı yaralama riski yüksek bence
Küçük olanları bence elle almamak daha iyi ama cataları ve genel büyük olanlar bacağından kolayca tutulabiliyor, bir zarar da gelmiyor.Hocam kimsenin küçükken karıncalarla oynayıp oynamadığını bilemezsin, Sonuçta küçücük bir canlı elle tutmak en başından risk, Küçükken karıncalarla oynamadın mı demek yerine bence nasıl tutucağını detaylıca anlatsan daha iyi olur. Ölen işçiden hiç bahsetmiyorum bile.![]()
Hocam aslında türüne de bağlı biraz, büyük işçisi, majörü olan türleri yapabilirsiniz belki ama @yağızalp daki türü bilmiyoruz dahaYani ben sadece yardımcı olmak isterdim ben genellikle karıncaları elle transfer ediyorum böyle daha kolay oluyor