Acil kraliçe bulmam lazım

neexqr

Yumurta
Üye
Okulda arkadaşlarımla hobilerimizden konuşurken öğretmenimiz duydu bunu, TÜBİTAK projesi yapalım dedi. Ben de tamam dedim ama uçuş takvimini tamamen unutmuşum. Bu mevsimde Ege’de kraliçe bulabilir miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

omereymenc

Media
Üye
okulda arkadaşlarımla hobilerimizden konuşurken öğretmenimiz duydu bunu, TÜBİTAK projesi yapalım dedi. Ben de tamam dedim ama uçuş takvimini tamamen unutmuşum. Bu mevsimde Ege’de kraliçe bulabilir miyim?
1-1.5 hafta önce oralarda uçuş olmuştu lakin şuan bulamazsınız muhtemelen, yinede bulma şansınız var. Bulamazsanız almanız veya sahiplenmeniz lazım.

ömerherdem

Larva
Üye
Hocam bulmanız bıraz zorolabilir satın alın.(Keşke bizimde böyle hocamız olsa...)

neexqr

Yumurta
Üye
Bu uygulama var ya uçuş oranlarını gösteriyor onu indirdim %50 ihtimal verdi onu deneyeceğim. Yoksa dediğiniz gibi satın alacağız.

karınca20

Yumurta
Üye
Bu uygulama var ya uçuş oranlarını gösteriyor onu indirdim %50 ihtimal verdi onu deneyeceğim. Yoksa dediğiniz gibi satın alacağız.
Hocam şuan satın alsanızda kış uykusu gerekebilir yani şuan için alsanızda koloni kuramaya bilirsiniz benim önerim ilk bahara kadar bekleyip kendiniz bulmaya çalışmanız yada ozaman almanız