Gerçekten öyle oldu😁Bilgilendiririm.
Günüde sabah ettik, sabah ezanı okunuyor. (Baya sıkıldım yazacak birşeyde bulamadım)
Gerçekten öyle oldu😁Bilgilendiririm.
Günüde sabah ettik, sabah ezanı okunuyor. (Baya sıkıldım yazacak birşeyde bulamadım)
Hocam sahiplendirceksen alabilirim ben herhangi bi ticaret amaçlı yazmadım mesajı.10 dakika sonra sağlıklı 4 tane Crematogaster buldum hepside evimdesanırım 1 2 tanesini sahiplendireceğim.
Işin garip tarafı hepsini evimde buldum
Hocam bir kaç arkadaşa sözüm var maalesef yumurtlarlarsa onlara göndereceğim.Hocam sahiplendirceksen alabilirim ben herhangi bi ticaret amaçlı yazmadım mesajı.
Yani hocam elindekilerin bazılarını verdim sadece kargolamak kaldı ha onun dışında bulursam sizden önce bir iki arkadaşta yazdı önceliğim onlar ama kalırsa gönderebilirim.Hocam eğer sahiplendirecekseniz bir tanesine talip olabilirim. 😄
Tamamdır hocam. 👌Yani hocam elindekilerin bazılarını verdim sadece kargolamak kaldı ha onun dışında bulursam sizden önce bir iki arkadaşta yazdı önceliğim onlar ama kalırsa gönderebilirim.
Hocam geceleri balkonun ışığını açık bırakın geliyorlar, şuan benim evde bile koloni var biraz baksan kuytu köşeye 1 kaç tane daha bulurum gibi Kraliçeyi dısarda değilde evde arıyorum.Bizim bahçede de crematogaster kolonisi varmış yeni keşfettim. Bakalım uçuş yapacaklar mı. 🤩
Bendede 1 ay önce öyleydi benim evimde de lasius kolonisi var evden prens ve prenses topluyordum 😃.Hocam geceleri balkonun ışığını açık bırakın geliyorlar, şuan benim evde bile koloni var biraz baksan kuytu köşeye 1 kaç tane daha bulurum gibi Kraliçeyi dısarda değilde evde arıyorum.![]()
Lasius Farm.Bendede 1 ay önce öyleydi benim evimde de lasius kolonisi var evden prens ve prenses topluyordum 😃.
Hocam merhabalar tekrardan acaba elinizdeki crematogaster kraliçelerinin fotoğraflarını atmanız mümkün mü türlerini merak ediyorum da 😁Mümkün hocam ama kanatlılar yani yumurtlarlarsa ve herhangi bir sorun olmazsa kargo ile karşı ödemeli gönderim yapabilirim 1 hafta kadar bekleyeceğim.
Crematogaster Lorteti hepsi.Hocam merhabalar tekrardan acaba elinizdeki crematogaster kraliçelerinin fotoğraflarını atmanız mümkün mü türlerini merak ediyorum da 😁