Acaba yaşar mı?...

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Arkadaşlar yaşıyor şekerli suyunu değiştirmek için açtım ve yürüyor ama uzun vadede koloni kurabilecek mi ya da yarını atlatabilecek mi hic bir fikrim yok eğer atlatırsa yumurtlarsa buna bir günlük gelir.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam eğer sahiplendirecekseniz bir tanesine talip olabilirim. 😄

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Bizim bahçede de crematogaster kolonisi varmış yeni keşfettim. Bakalım uçuş yapacaklar mı. 🤩

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Bizim bahçede de crematogaster kolonisi varmış yeni keşfettim. Bakalım uçuş yapacaklar mı. 🤩
Hocam geceleri balkonun ışığını açık bırakın geliyorlar, şuan benim evde bile koloni var biraz baksan kuytu köşeye 1 kaç tane daha bulurum gibi Kraliçeyi dısarda değilde evde arıyorum. :D

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam geceleri balkonun ışığını açık bırakın geliyorlar, şuan benim evde bile koloni var biraz baksan kuytu köşeye 1 kaç tane daha bulurum gibi Kraliçeyi dısarda değilde evde arıyorum. :D
Bendede 1 ay önce öyleydi benim evimde de lasius kolonisi var evden prens ve prenses topluyordum 😃.

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Bendede 1 ay önce öyleydi benim evimde de lasius kolonisi var evden prens ve prenses topluyordum 😃.
Lasius Farm. :D

Kendisini Teraryuma koymayı tercih ettim (ölürse en azından doğal bir ortamda ölsün diye her ne kadar doğalsa artık) ve kendisine şuan yuva kazmaya başladı.

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Az önce tüm Crematogasterlerin Kanat döktüğünüz gördüm elimde 3 çift kanat var makro fotoğraflarını çekip saklamayı planlıyorum. :D

Hasancık

Majör
Üye
Mümkün hocam ama kanatlılar yani yumurtlarlarsa ve herhangi bir sorun olmazsa kargo ile karşı ödemeli gönderim yapabilirim 1 hafta kadar bekleyeceğim.
Hocam merhabalar tekrardan acaba elinizdeki crematogaster kraliçelerinin fotoğraflarını atmanız mümkün mü türlerini merak ediyorum da 😁