Kanat dökmüşse çiftleşmiş olma ihtimali yüksek. Tüpün içinde karanlıkla tutun.Bugün sabah 12 de messor uçuşu oldu. Ekli dosyayı görüntüle 73500
Bende akşam 6'da gezerken 3 tane kanadını dökmüş bir kraliçe buldum. Hızlı hızlı etrafa koşuyordu. Cam tüpe aldım ama sadece 1 kanadı kaldı, onu da dökmüyor. Çiftleşmemiş olma ihtimali var mı, cevap verirseniz sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 73501
Çiftleşmemiş olma ihtimali var bi hafta içinde yumurtlamazsa sal bence doğaya yumurtlasa bile döllenmemiş yumurta yapma ihtimali varBugün sabah 12 de messor uçuşu oldu. Ekli dosyayı görüntüle 73500
Bende akşam 6'da gezerken 3 tane kanadını dökmüş bir kraliçe buldum. Hızlı hızlı etrafa koşuyordu. Cam tüpe aldım ama sadece 1 kanadı kaldı, onu da dökmüyor. Çiftleşmemiş olma ihtimali var mı, cevap verirseniz sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 73501
Hocam kesin bir bilgi verilemez uçuş konusunda.Çünkü bölgeden bölgeye değişiklilik gösteriyor.Ama genelde martın ortalarından sonra ağustos ayına kadar uçuşlar devam eder.İyi hobiler dilerim.Hangi ilde yaşıyorsunuz bu arada ona göre benim ilimde ne zaman uçuşların başlayacağına dair bir tahmin yürüteceğim de?
TamamdırKanat dökmüşse çiftleşmiş olma ihtimali yüksek. Tüpün içinde karanlıkla tutun.
BalıkesirHangi ilde yaşıyorsunuz bu arada ona göre benim ilimde ne zaman uçuşların başlayacağına dair bir tahmin yürüteceğim de?
Merhaba az önce yumurtladığını gördümKanat dökmüşse çiftleşmiş olma ihtimali yüksek. Tüpün içinde karanlıkla tutun.
Bir kanadını döktüyse yüksek ihtimal çifleşmiştir.Bugün sabah 12 de messor uçuşu oldu. Ekli dosyayı görüntüle 73500